ΙΝΤΙΜΕ Να πάρεις ΙΧ στο νησί ή να νοικιάσεις από εκεί;

Γωγώ Καλύβα, σε ακούμε προσεκτικά.

Ενδεχομένως να είναι αργά τώρα αλλά, αν δεν έχεις κλείσει ακόμα τα εισιτήριά σου για το νησί, πάντα χρειάζεται να ξέρεις αν πρέπει να πάρεις μαζί το μεταφορικό σου μέσο ή αν τελικά συμφέρει να το νοικιάσεις από τον τελικό σου προορισμό.

Η δημοσιογράφος του Mega, Γωγώ Καλύβα έκανε το ρεπορτάζ της στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA αποκαλύπτοντας αυτό που περιμέναμε. Ότι όντως η τιμή του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου «εκτοξεύεται» αν πάρει μαζί του κανείς το ΙΧ, ωστόσο, πρέπει να βάλει κανείς και τους παράγοντες μέρες και τα καύσιμα που θα ξοδέψει για να υπολογίσει.

 

diakopes

 

Για παράδειγμα αν ετοιμάζεσαι να κάνεις διακοπές στην Κρήτη για 7 ημέρες, το να πάρεις μαζί το αυτοκίνητο (+199,40 € για το πήγαινε-έλα) ίσως και να σε συμφέρει περισσότερο από το να νοικιάσει κανείς από την Κρήτη, το οποίο κοστίζει σύνολο 284€ για 7 ημέρες.

Στην ίδια μοίρα και οι Κυκλάδες, π.χ. η Τήνος όπου το εισιτήριο για το ΙΧ κοστίζει 153,40€ ενώ η ενοικίαση του από τον προορισμό μπορεί να αγγίξει μέχρι και τα 350€.

Σε έχουν βρει και σένα ξαφνικά έξοδα πριν φύγεις διακοπές;

 

Επομένως γίνεται σαφές ότι μεγάλο ρόλο παίζουν οι μέρες που θα μείνεις στο νησί. Αν είσαι για βδομάδα και παραπάνω, πάρε το αυτοκίνητο μαζί στο πλοίο και μείνε ευχαριστημένος με την επιλογή σου. Αν πάλι ετοιμάζεσαι για τριήμερο, άστο στο γκαράζ

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved