associated press Γιατί οι Justin Bieber και Kim Kardashian απαγορεύεται να αγοράσουν Ferrari;

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αστειεύεται με την υστεροφημία και την κληρονομιά της.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ανδρικό όνειρο από το να οδηγήσει ένα αγόρι μία Ferrari. Να πιάσει το τιμόνι του πιο θρυλικού brand στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Την πολυτέλεια που συνδυάζεται με την ταχύτητα και την αισθητική. Οι Ιταλοί γνωρίζουν πως να το κάνουν καλύτερα απ’ όλους και η Ferrari είναι η επιτομή αυτής της επιβεβαίωσης.

Αλλά όταν έχεις δημιουργήσει ένα τέτοιο όνομα δεν επιτρέπεις σε κανέναν να παίξει με την υστεροφημία σου. Τους καταλαβαίνουμε. Αλλά ακόμη περισσότερο, πλέον, αυτό το έχουν καταλάβει και οι Justin Bieber - Kim Kardashian. Τι έπαθαν οι δόλιοι; Έπαιξαν και έχασαν. 

 

 

Βρίσκονται στη μαύρη λίστα της Ferrari διότι πήραν την πρωτοβουλία να τροποποιήσουν τα οχήματά τους χωρίς την άδεια της κατασκευάστριας εταιρείας. Όσα χρήματα και να έχεις δεν αρκούν. Η Ferrari τούς έχει βάλει στη μαύρη λίστα και απαγορεύεται να αγοράσουν ένα όχημα από το θρυλικό brand.

Γιατί τα περισσότερα σπορ αμάξια έχουν κόκκινο χρώμα;

Αφενός ο Justin Bieber είχε αγοράσει μία Ferrari 458 Italia F1 Edition, αλλά προκάλεσε δυσαρέσκεια στους Ιταλούς, καθώς την τροποποίησε χωρίς την άδειά της. Αναφέρεται ότι υπάρχουν 15 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι ιδιοκτήτες της Ferrari και οι μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις είναι ένας από αυτούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Carbuyer, ο 30χρονος καλλιτέχνης πήγε το αυτοκίνητό του στο τελωνείο της Δυτικής Ακτής και άλλαξε το χρώμα του αυτοκινήτου του, το οποίο αρχικά ήταν λευκό σε μπλε ηλεκτρίκ. Όπως αναφέρεται, άλλαξε επίσης τις ζάντες του, καθώς και το λογότυπο του ιππέα στο τιμόνι.

Από την πλευρά της η Kim Kardashian φέρεται να μη φρόντιζε τη δική της Ferrari σύμφωνα με αυτά που περιμένει η η αυτοκινητοβιομηχανία από τους πελάτες της και αναγράφεται στο συμβόλαιο. Σε άλλα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η Kim βρέθηκε στη μαύρη λίστα αφού της είχε χαρίσει μια Ferrari ως γαμήλιο δώρο το 2011 ένας επιχειρηματίας από τη Μαλαισία, ο οποίος έτυχε να είναι και οικονομικός απατεώνας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved