Το διαχρονικό ταξίδι της Lancia B24S Convertible America 1957

Kαι πως οι πολλαπλοί ιδιοκτήτες φρόντισαν για την αποκατάστασή της.

Το Lancia B24S Convertible America του 1957 είναι μια απόδειξη τόσο της σχολαστικής δεξιοτεχνίας όσο και μιας πλούσιας ιστορίας ιδιοκτησίας που το έχει δει να διασχίζει τον κόσμο και να περνά από τα χέρια πολλών παθιασμένων συλλεκτών. Αυτή η συγκεκριμένη Lancia λατρεύεται και φροντίζεται από τους πολυάριθμους ιδιοκτήτες της, συμβάλλοντας ο καθένας στο ιστορικό παρελθόν της.

lancia1

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων και πολλής απόλαυσης, η Lancia μπήκε σε μια αριστοκρατική συλλογή από εκθεσιακά concours, μια συλλογή που έγινε γνωστή για τους νικητές της Pebble Beach. Μέσα σε αυτήν την αξιόλογη συλλογή, το Lancia B24S Convertible America του 1957 έχει φροντιστεί σχολαστικά, διασφαλίζοντας ότι παραμένει σε άριστη κατάσταση. Μια πρόσφατη δοκιμαστική διαδρομή 20 μιλίων μετ' επιστροφής στο Key Biscayne του Μαϊάμι, επιβεβαίωσε την άψογη απόδοσή του, ενισχύοντας περαιτέρω την κατάστασή του ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

lancia4

Αντιπροσωπεύοντας ένα εξαιρετικό κομμάτι της ιστορίας των ιταλικών σπορ αυτοκινήτων, αυτή η Lancia συνοδεύεται από λεπτομερές αρχείο ιστορίας, βιβλίο αποκατάστασης και συνοδευτικά έγγραφα, εργαλεία και γρύλο. Ολοκληρώθηκε στο Rosso Scuro over Tan, αυτό το πλήρως αποκατεστημένο παράδειγμα που ταιριάζει με τους αριθμούς είναι κατάλληλο για πολυάριθμες διακεκριμένες εκδηλώσεις Concours και ράλι οδικών περιηγήσεων παγκοσμίως, όπως το California Mille, το Colorado Grand, το Amelia Island Concours και το Miami Concours.

lancia6

Η Lancia B24S Convertible America του 1957 δεν στέκεται μόνο ως ένα σπάνιο και υπέροχο κομμάτι της ιστορίας του αυτοκινήτου, αλλά και ως σύμβολο διαρκούς πάθους και σχολαστικής φροντίδας από τους ιδιοκτήτες του.

lancia7



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved