associated press Η Emma Stone κάνει drift με το αυτοκίνητο των ονείρων μας

Άλλοι ερωτεύτηκαν την Emma Stone, εμείς το Dodge Challenger SRT Hellcat.

Υπάρχουν δίδυμα που τα έχουν συνδυάσει μαζί και δεν μπορούμε να τα σκεφτούμε χωρίς ο ένας τον άλλον. Τα τελευταία χρόνια στον κινηματογράφο, ένα από αυτά είναι η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος. Η πρόσφατα συνεργασία τους στην ταινία “Ιστορίες Καλοσύνης” θα αποτελέσει μαγνήτη στους Έλληνες σινεφίλ να κόψουν εισιτήριο και να επισκεφτούν τις ελληνικές αίθουσες. 

Η ταινία περιλαμβάνει τρεις ιστορίες, με την καθεμία να διαρκεί περίπου 50 λεπτά. Εκτός από την Emma Stone< συμμετέχουν οι Jesse Plemons, Willem Dafoe, Hong Chau, Joe Alwyn, Margaret Qualley, Hunter Schafer και Γιώργος Στεφανάκος. Δε θα σου κάνουμε spoiler γιατί εδώ είμαστε να μιλήσουμε για αυτοκίνητα.

 

 

Στην 3η ταινία η Emma Stone υποδύεται μία γυναίκα που αφήνει σύζυγο και παιδί και εντάσσεται σε μία αίρεση που αναζητά ένα νεαρό κορίτσι που έχει την ικανότητα να αναστήσει νεκρούς. Οδηγεί ένα μωβ Dodge Challenger SRT Hellcat και επιδίδεται σε drifting.

 

 

 

Φυσικά τα ακροβατικά δεν τα κάνει εκείνη αλλά ένας επαγγελματίας οδηγός που εξουσιάζει το όχημα των 807 ίππων. Κάτω από το καπό του Dodge Challenger SRT Hellcat κρύβεται ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 6,2 λίτρων και πρόκειται για ένα… αμερικανικό όνειρο σε 4 τροχούς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved