Η ηλεκτροκίνητη Jaguar που ενώνει το μέλλον με την vintage διάθεση

Θα την αγαπήσεις από την πρώτη ματιά. 

Τα ηλεκτρικά οχήματα κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και μεγέθη σήμερα, αλλά, αν αγαπάς προτιμάτε πολύ την αισθητική των παλαιότερων, κλασικών αυτοκινήτων, τότε πρέπει να γνωρίσεις αυτό το μοναδικό Series I Jaguar E-Type, σε μοντέλο πιστό του 1966.

 

m5

 

Η Moment Motor Company αποκαλύπτει την ηλεκτροκίνητη εκδοχή της για τη σειρά I E-Type, μετατρέποντάς την σε ένα πλήρως ηλεκτρικό κλασικό αυτοκίνητο που αποδίδει σαν ένα σύγχρονο σπορ αυτοκίνητο. Εξειδικευμένη στη συγχώνευση τεχνολογίας EV αιχμής με την αισθητική των vintage συλλεκτικών αυτοκινήτων, η Moment Motor Company προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης που περικλείει τα καλύτερα και των δύο κόσμων: τη γοητεία του vintage σχεδιασμού και τις κορυφαίες επιδόσεις των σύγχρονων EV. 

 

m13 1024x682

 

Η εταιρεία ξαναφέρνει στο προσκήνιο την γοητεία των εμβληματικών vintage αυτοκινήτων, που συχνά παραγκωνίζονται στις συλλογές λόγω της πολυπλοκότητας της συντήρησης και της προσαρμογής στις σύγχρονες οδηγικές απαιτήσεις. Εμπλουτίζοντας αυτές τις διαχρονικές ομορφιές με την τεχνολογία αιχμής των ηλεκτρικών οχημάτων, η εταιρεία διασφαλίζει ότι αυτά τα κλασικά αριστουργήματα δεν είναι απλώς εκθέματα αλλά ενεργοί, συναρπαστικοί συμμετέχοντες σε καθημερινές διαδρομές και ζωηρές εκδρομές.

 

m3

 

Σε αυτή την περίπτωση δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση του ηλεκτροκινητήρα εντός της σήραγγας μετάδοσης, επιτυγχάνοντας απόδοση 375 lb-ft ροπής και 300 ίππους, που μεταδίδονται απρόσκοπτα στο εμβληματικό πίσω άκρο της Jaguar μέσω ενός κινητήριου άξονα από ανθρακόνημα ακριβείας.

 

m9 1024x682

 

Αυτή η ρύθμιση εξασφαλίζει επιταχύνσεις στα μέσα 5 δευτερολέπτων από 0 έως 60 mph και εξαιρετική απόδοση σε αυτοκινητόδρομους. Το στρατηγικά τοποθετημένο πακέτο μπαταριών 60 kWh διατηρεί τη βέλτιστη κατανομή βάρους του οχήματος, προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία 175 μιλίων και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, διασφαλίζοντας ότι ο οδηγικός σου  ενθουσιασμός είναι το μόνο όριο στο πόσο μακριά μπορείτε να φτάσεις.

m19 1024x675

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved