Associated Press Το κοστούμι του Timothee Chalamet «έβγαζε μάτι» στη βραδιά των Όσκαρ

Μάλιστα «γέννησε» ατακάρα από τον παρουσιαστή Conan O’ Brien.

Η βραδιά των Όσκαρ επιτάσσει τους πάντες να είναι καλοντυμένοι και στιλάτοι, εκτός από τον Adam Sandler που ήρθε με σορτσάκι και hoodie- και εννοείται πως ο υποψήφιος για το βραβείο του Α’ Αντρικού Ρόλου, Timothee Chalamet (A Complete Uknown) δεν γινόταν να αποτελεί εξαίρεση.

 

Είδαμε το «A Complete Unknown» και καταλάβαμε γιατί είναι υποψήφιο για 8 Όσκαρ

Όταν παίζεις τον Bod Dylan, δεν γίνεται να μην είσαι κομψός και στιλάτος, και το παραδέχτηκε μέχρι και  ο παρουσιαστής της βραδιάς, Conan B’ Brien.

Βέβαια, το γεγονός ότι το κοστούμι του Chalamet είχε εκτυφλωτική κίτρινη απόχρωση, ουσιαστικά προκάλεσε ένα επικό σχόλιο από τον O’Brien, ο οποίος την ώρα που μιλούσε για τον Καναδό ηθοποιό, είπε: «ωραίο κοστούμι Timothee [σ.σ. Chalamet], με τέτοιο χρώμα δεν θα σε πατήσει κανένα αμάξι το βράδυ».

Με τέτοιο χρώμα κοστούμι, σίγουρα δεν χρειάζεται να περπατάει στο φως για να τον βλέπουν τα αμάξια. 



©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved