associated press Ο Paul Mescal γνωρίζει ότι οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Σταμάτα ό,τι κι αν κάνεις και δώσε προσοχή στα αξεσουάρ του νέου «Μονομάχου».

Μπορείς να μου βρεις έναν σοβαρό λόγο που ένας άνδρας θέλει ν’ ασχοληθεί με το Academy Museum Gala, το οποίο πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά στο Los Angeles; Δύσκολη πρόκληση και προφανώς την αποδεχόμαστε. Ναι, είναι η απάντηση και ευχαριστούμε τον Paul Mescal που μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

 

 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μονομάχος 2» βρίσκεται στα καλύτερά του. Είναι sexy, είναι ποθητός, τον θέλουν οι γυναίκες και οι άνδρες προσπαθούν να τον αντιγράψουν. Όχι άδικα. Δεν είναι το γεγονός πως αποτελεί το «Άγιο Δισκοπότηρο» στις γυναικείες σκέψεις αλλά ο πραγματικός λόγος είναι πως έχει βρει αυτή την τέλεια ισορροπία στο στιλ του. Είναι κλασσικό και ελαφρώς σέξι ταυτόχρονα, ένα πολύτιμος χώρος όπου η πλειοψηφία του ανδρικού κόσμου θέλει να καταλήξει. 

Έτσι, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Μουσείου Κινηματογράφου στο Los Angeles, πήραμε χαρτάκι και στιλό και ξεκινήσαμε να κρατάμε σημειώσεις. Αφενός τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο σταυρωτό κοστούμι που φέρει την υπογραφή του οίκου Gucci, με τους φαρδείς ώμους και τα σατέν πέτα, αφετέρου επειδή οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, εστιάσαμε κάπου αλλού. 

 

Paul Mescal1

 

Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες υπάρχει μία στροφή των ανδρών στις καρφίτσες. Από τον Cillian Murphy μέχρι τον Jude Bellingham, αυτά τα κοσμήματα θα τα συναντήσεις είτε εκκωφαντικά και λαμπερά, είτε διακριτικά και λεπτά. Ο Mescal επέλεξε κάτι από τη 2η κατηγορία, με μια εξαιρετικά λεπτή καρφίτσα Juste un Clou. Εμπνευσμένη από το αιώνια δημοφιλές βραχιόλι καρφί της Cartier, αυτό το κομμάτι διατίθεται σε πολύ εντυπωσιακά υλικά και φινιρίσματα, αλλά εκείνος προτίμησε την υπέρκομψη έκδοση σε λευκό χρυσό. Και καλά έκανε.

Το στιλ των Paul Mescal - Gracie Abrams θα το αντιγράψεις με την κοπέλα σου

Μιλώντας για την Cartier, ο 28χρονος ηθοποιός έχει μία εξαιρετική συνεργασία με τον γαλλικό οίκο εδώ και αρκετό καιρό. Αν και έχει θεαθεί με το Tank Square Incurvée, που είναι ήδη μικροσκοπικό, το Σάββατο φορούσε το Tank Mini. Με μήκος μόλις 24mm, το ρολόι κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο που ακολουθεί την τάση των «μικροσκοπικών ρολογιών». Μία τάση που την είδαμε και στον καρπό του Timothee Chalamet

Η λεπτομέρεια κάνει τον πρωταθλητή. Ο 28χρονος Ιρλανδός ηθοποιός συνεχίζει να αφήνει μεγάλο αποτύπωμα στην ανδρική μόδα και αυτή τη φορά χωρίς να φορά τα αγαπημένα του κοντά σορτς. Είπαμε χειμώνιασε, καιρός να βάλει και κάτι περισσότερο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved