Instagram Ο Aaron Taylor-Johnson έχει τη λύση για όλους τους γυμνασμένους τύπους

Αν θέλεις να φορέσεις κοστούμι χωρίς να χάσεις ούτε μία μέρα από την προπόνησή σου, τότε ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του Βρετανού ηθοποιού.

Υπάρχει ένα και μοναδικό πρόβλημα αν είσαι πολύ γυμνασμένος: «Δεν μπορείς να βρεις εύκολα κοστούμι να κάθεται όμορφα πάνω σου». Βασικά, υπήρχε ένα και μοναδικό πρόβλημα, διότι λύθηκε. Τη λύση έδωσαν ο Aaron Taylor-Johnson και ο οίκος Giorgio Armani. Ο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- επόμενος James Bond θα πρέπει να δείχνει ωραίος μέσα στο κοστούμι του θρυλικού πράκτορα. Οπότε η εμφάνισή του στην επίδειξη Giorgio Armani για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι '25 στη Νέα Υόρκη, ήταν μία πρόβα τζενεράλε. Όφειλε να δείχνει γοητευτικός και σένιος μέσα στο κοστούμι του.

Και φυσικά τα κατάφερε. Εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι σε απλή γραμμή αλλά οφείλεις να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Το φαρδύ πέτο τραβάει το βλέμμα στο πλάτος των ώμων και μετά στενεύει προς τη μέση. Η ραφή στους ώμους κάθεται ακριβώς στην άκρη του ώμου, αποφεύγοντας την εμφάνιση που δίνει ένα σακάκι όταν είναι πολύ μεγάλο, ενώ τα μανίκια είναι εφαρμοστά χωρίς το ύφασμα να τεντώνει πάνω στους δικέφαλους. Παρότι είναι κάπως κρίμα γιατί έχεις δουλέψει σκληρά γι’ αυτά τα μπράτσα, το υπερβολικά στενό μπορεί να κάνει τα πάντα να φαίνονται λίγο συρρικνωμένα. Ο Βρετανός star άφησε επίσης ένα από τα δύο κουμπιά του σακακιού ανοιχτό, κάτι που αποτρέπει το σακάκι από το να τραβιέται υπερβολικά. Ακόμα και η επιλογή της γραβάτας, μια πιο φαρδιά αντί για λεπτή, είναι σημαντική λεπτομέρεια. Επίσης η καρφίτσα της γραβάτας είναι τοποθετημένη ακριβώς στο σωστό σημείο. Το παντελόνι εφαρμόζει άψογα, και βοηθάει το κόψιμο. Μια ίσια ή φαρδιά γραμμή είναι πιο ευρύχωρη και επομένως πιο άνετη. 

 

 

Πώς να αποκτήσεις όλα αυτά τα στοιχεία; Το κλειδί είναι να αγοράσεις το κοστούμι σου και μετά να το πας σε έναν ράφτη για μικροδιορθώσεις. Δώσε προσοχή στο πώς εφαρμόζει στους ώμους σου, δηλαδή το πιο φαρδύ σημείο του σώματος μας και από εκεί ο ράφτης θα μπορέσει να το προσαρμόσει στα μανίκια και τη μέση. Το ίδιο ισχύει και για το παντελόνι σου. Αγόρασε το μέγεθος που ταιριάζει στους τετρακέφαλους και η μέση και τα πόδια μπορούν να στενέψουν. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ο 34χρονος από το High Wycombe του Ηνωμένου Βασιλείου, επέλεξε ένα βραχιόλι, δαχτυλίδια και ένα μικρό σκουλαρίκι. 

Ο Aaron Taylor-Johnson δίνει ζωή στη Χρυσή Εποχή της ανδρικής μόδας

Σε περίπτωση που δε θέλεις να skipάρεις την προπόνηση και να φορέσεις σωστά το κοστούμι σου, πλέον δεν χρειάζεται να μπεις σε δίλημμα. Ο Aaron Taylor-Johnson δείχνει τον δρόμο. Αφενός θεωρώ πως είναι πιο γυμνασμένος από σένα και από μένα, αφετέρου ένας James Bond δε θα γινόταν να μη φορά σωστά το κοστούμι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved