Eurokinissi Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Βασιλιάς των T-shirts

Μπορεί ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου να σε κάνουν viral; Ναι, αν είσαι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Δείξε μου έναν άνδρα που δε θα ήθελε να μοιάσει στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, να σου δείξω έναν ψεύτη. Ο Ισπανός superstar του Παναθηναϊκού AKTOR έχει όλο το πακέτο. Δεν του λείπει τίποτα. Δηλαδή ούτε η Καίτη Γαρμπή δε θα μπορούσε ν’ ανακαλύψει ότι του λείπει “αυτό το κάτι που θέλει”. Από τη στιγμή που προσγειώθηκε στην Αθήνα, έφερε στην πρωτεύουσα την αστερόσκονη του NBA αλλά και του Netflix ως πρωταγωνιστής της ταινίας Hustle, σε παραγωγή των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άνταμ Σάντλερ. 

Ο “ηθοποιός” όπως τον χλεύασαν οι haters την περασμένη σεζόν, έδωσε τις απαντήσεις του την πιο κρίσιμη στιγμή. Εκεί που σφίγγουν τα γάλατα, την στιγμή που ξεχωρίζουν οι άνδρες από τα παιδάκια, έδωσε το παρών και μαζί με τους συμπαίκτες του, οδήγησαν τον πράσινο λαό στη Γη της Επαγγελίας. 

Juancho12

Το να ξεχωρίσεις μέσα από ένα ρόστερ γεμάτο ηγέτες, σπουδαίες προσωπικότητες και ταλαντούχους παίκτες είναι δύσκολο. Εξάλλου ο Χουάντσο δεν ήρθε εδώ για να σημειώνει -σβηστά- 20άρες. Είναι ένας παίκτης ομάδας, από αυτά τα απαραίτητα γρανάζια σε μία καλοκουρδισμένη μηχανή. Είναι άριστος στις τοποθετήσεις του στην άμυνα, παίρνει ριμπάουντ και τα “στάζει” στη δύσκολη στιγμή. Μάλιστα ο φετινός Χουάντσο είναι upgrade σε σύγκριση με τον περσινό, που μεταξύ άλλων, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμός. Το χεράκι του φέτος είναι καλά και ο Παναθηναϊκός AKTOR ακόμη καλύτερα.

Juancho12345

 

Ωστόσο ο Ισπανός star ξεχωρίζει αφενός για το στιλ του και αφετέρου διότι είναι καλλονός. Ψηλός, κούκλος, πετυχημένος, πλούσιος και καλό παιδί. Αν υπάρχει ένας άνδρας που έχουν ονειρευτεί όλες οι γυναίκες, τότε αυτός είναι ο Χουάντσο. Έχει αυτό το πακέτο που θα το έβρισκε μία γυναίκα σε πρωταγωνιστή ρομαντικής κομεντί. Ποιος Ράιαν Γκόσλινγκ;

Juancho123

Με αφορμή το ταξίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στο Παρίσι για την 3η αγωνιστική της Euroleague, o 29χρονος forward κατάφερε ξανά να μαγνητίσει τα βλέμματα. Όχι ότι χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια ο συγκεκριμένος. Εμφανίστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» φορώντας ένα T-shirt, το συνδύασε με τη φόρμα προπόνησης των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου. Αυτό ήταν! Στο λευκό T-shirt υπήρχε η στάμπα «EuroLeague Champions» και ένα σχέδιο από στιγμές της περσινής σεζόν.

Juancho1234

Οι χρήστες του Twitter/X, προφανώς φίλοι του “τριφυλλιού”, λάτρεψαν το μπλουζάκι και ήδη ψάχνουν λεπτομέρειες για το πώς και από πού μπορούν να το προμηθευτούν. Κάπου, εδώ, να σημειώσουμε ότι είναι εξαιρετικά άδικο για τον Ματίας Λεσόρ, διότι αυτό το T-shirt, το είχε λανσάρει πρώτος στο Καλλιμάρμαρο με αφορμή το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Συγγνώμη Ματίας αλλά όταν ο Χουάντσο φοράει κάτι, όλοι οι υπόλοιποι γινόμαστε κομπάρσοι. Εξάλλου, όπως και στο Hustle, αυτός είναι ο πρωταγωνιστής.

Juancho123457

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Ερνανγκόμεθ κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού ν’ ασχοληθεί με το στιλ του. Στους περσινούς τελικούς με τον Ολυμπιακό που βρήκαν θριαμβευτές τους “πράσινους”, εμφανίστηκε μ’ ένα T-shirt πράσινης απόχρωσης που έγραφε “The King is Back”.

Juancho 1

 

Γενικότερα έχει μία αγάπη στα μπλουζάκια, είτε κοντομάνικα, είτε αμάνικα. Όπως το χαρακτηριστικότερο από όλα, γκρι αμάνικο, που φορούσε στο Hustle αλλά και φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο μετά την επιτυχημένη σεζόν. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved