Assosiated Press To ρολόι του Cristiano Ronaldo λάμπει περισσότερο και από τα γκολ του

Η συνεργασία του με την Jacob & Co. δημιούργησε τη δική του συλλογή ρολογιών βγαλμένη από τις μέρες του στο Μάντσεστερ και τη Μαδρίτη.

Σκοράρει ακόμα στο γήπεδο, διαπρέπει σαν Youtuber, θησαυρίζει ως επιχειρηματίας, τι άλλο μένει να κάνει ο υπέρτατος Cristiano Ronaldo; Αυτή τη στιγμή, πάντως, πλουτίζει ακόμα παραπάνω βγάζοντας νέα συλλογή ρολογιών, με την Jacob & Co.

Όπως έκανε πρόσφατα και ο Jay-Z.

Η σχέση του Πορτογάλου παίκτη με τον ιδρυτή της εταιρίας, Jacob Arabo, η οποία ξεκίνησε από τα χρόνια που ήταν ακόμα ανερχόμενο ταλέντο, έφτασε σε σημείο να δημιουργήσει μια ισχυρή επιχειρηματική συνεργασία που ενώνει δύο κορυφαία ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και της ωρολογοποιίας.

 

 

Και το αποτέλεσμα αυτής Jacob & Co x CR7 Epic X

Η νέα αυτή συλλογή, σχεδιάστηκε ειδικά για να αντανακλά την προσωπικότητα και το brand του Ronaldo, με τη σειρά να περιλαμβάνει δύο μοντέλα. Το Flight of CR7 και το Heart of CR7, με κάσα 44mm του καθένα και μοναδικές λεπτομέρειες που μόνο τον Cristiano μπορούν να θυμίσουν, μια και είναι εμπνευσμένα από τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Duplantis έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με το πιο φίνο ρολόι

Το design περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες όπως καπάκι βαρελιού σε σχήμα ποδοσφαίρου και μια εικόνα του Ronaldo με την θρυλική φανέλα του Νο7, τυπωμένη με χρυσό στο πίσω μέρος της κάσας από κρύσταλλο ζαφείρι.

 

 

Εδώ που τα λέμε, δεν πρέπει να νιώθει τυχερός ο Cristiano για αυτή τη συνεργασία, αλλά η ίδια η Jacob & Co. που μπορεί να έχει τον μύθο του ποδοσφαίρου πάνω της. 

Τι άλλο θα σκεφτεί ο CR7 για να πλουτίσει παραπάνω; Είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved