Instagram Ο Kit Connor, εκτός από τον κόσμο, θέλει να σώσει και το στιλ σου

Μία απόλυτα 00s εμφάνιση που -επιτέλους- επιστρέφει στη μόδα.

Η μόδα κάνει κύκλους. Δεν τον τετραγωνίσαμε με αυτήν την κλισέ ατάκα που θυμίζει φράση από ρεπορτάζ του Αργύρη Ντινόπουλου σε rave party (τα σωστά τα ορθόδοξα, όχι αυτά τα mainstream techno party σε Γαλάτσι, Βαρβάκειο κλπ) αλλά είναι μία απλή καταγραφή της πραγματικότητας στον κόσμο του στιλ. Και ευτυχώς για εμάς, τα 00s επιστρέφουν ξανά στη μόδα. Εκείνη την χρυσή εποχή πριν τα social media, την τραπ, την χρεοκοπία, όπου όλα φάνταζαν όμορφα και αθώα. Εκείνη την εποχή, λοιπόν, οι stars των ταινιών δράσης φορούσαν φουσκωμένα, baggy ρούχα. 

 

 

Αυτή η εποχή ξαναγεννήθηκε στο στιλ του Kit Connor. Ο star The Wild Robot και πρωταγωνιστής του Heartstopper. Καθώς κατευθυνόταν προς την εκπομπή The Today Show για να προωθήσει το ντεμπούτο του στο Broadway ως Ρωμαίος στην διαχρονική παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, εμφανίστηκε μ’ ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου με χρυσές λεπτομέρειες στα πλάγια, ένα καφέ αμάνικο μπλουζάκι από την Ami Paris και το συνδύασε μ’ ένα μαύρο φουσκωτό παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look μ’ ένα φαρδύ μπλε πουκάμισο που το άφησε ανοιχτό και μαύρα παπούτσια Jimmy Choo. 

 

 

Τα φαρδιά παντελόνια και ρούχα αποτελούν τάση που έχουν υιοθετήσει όλοι οι στυλίστες τον φετινό χειμώνα. Η εποχή που φορούσες κολλητά τζιν και παντελόνια, βλέπε Σάκη Τανιμανίδη, ανήκει στο παρελθόν. Αν είσαι πραγματικά γυμνασμένος, όπως ο Kit Connor, δεν χρειάζεται να το φλεξάρεις με κολλητά ρούχα. Τα φουσκωμένα και άνετα ρούχα θα σε κάνουν να φαίνεσαι εξίσου όμορφος και δυνατός. 

 

 

Εκτός από το γεγονός πως θα είσαι άνετος, αν ρωτήσεις και την κοπέλα σου, θα σου πει το ίδιο. Ότι έτσι είσαι πιο στιλάτος. Αν δεν έχεις κοπέλα, ενδεχομένως να φταίει ότι φοράς ακόμη κολλητά ρούχα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved