Instagram Ο Jacob Elordi κάνει cool την στολή εργασίας και σε προσκαλεί να τον ακολουθήσεις

Όταν ο Αυστραλός ηθοποιός αποφασίζει να κάνει statement, τότε εμείς παίρνουμε σημειώσεις.

Από τη στιγμή που ο Matthieu Blazy ανέλαβε τα ηνία της Bottega Veneta, τότε υπήρξε μία βεβαιότητα: Ο ιταλικός οίκος θα έκανε στροφή, όχι στην ποιότητα διότι ανέκαθεν έκανε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το επίπεδο, αλλά στη φιλοσοφία του. Στην εποχή του Daniel Lee και έπειτα στη 17χρονη βασιλεία του Tomas Maier, τα κοστούμια, τα παντελόνια και οι γραβάτες ήταν το δυνατό σημείο της Bottega Veneta. Ωστόσο, υπό την καθοδήγηση του Blazy, όχι μόνο έχει έχει τελειοποιήσει τα κομμάτια που μπορεί να φορέσει κανείς στη δουλειά, αλλά έχει τελειοποιήσει και το workwear. Δύο διαφορετικές κουβέντες. 

 

Το workwear της Bottega Veneta είναι διασκεδαστικό, πειραματικό και εξευγενισμένο. Μπορείς να το υιοθετήσεις άνετα σε μία χαλαρή έξοδο για after office drink και αν δε μας πιστεύεις, τότε ρίξε μια ματιά στον Jacob Elordi.

Πώς το Instagram κατέστρεψε το προσωπικό μας στιλ;

Ο Αυστραλός ηθοποιός, πριν ακόμη υπογράψει συμβόλαιο με τον ιταλικό οίκο μόδας και γίνει ο νέος πρεσβευτής, ήταν ήδη πιστός οπαδός των intrecciato τσαντών του brand. Πρόκειται για έναν ηθοποιό που λατρεύει τη μόδα, βρίσκεται στην πρώτη σειρά των περισσότερων επιδείξεων και οι αναλογίες μοντέλου που έχει του έχουν προσφέρει συμβόλαια συνεργασίας για καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας. 

 

 

Έτσι δε μας κάνει εντύπωση, που όταν έφτασε στη Βενετία, εμφανίστηκε με ένα σύνολο workwear από τη Bottega Veneta, που, δυστυχώς, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο κοινό. Ο πρωταγωνιστής του Saltburn εμφανίστηκε με μία στολή εργασίας, μέρος της συλλογής pro-spring 2025, η οποία κατασκευάστηκε στην Ιταλία και το σακάκι διαθέτει ίσιο γιακά και χαλαρούς ώμους. Το φόρεσε εντελώς ξεκούμπωτο, συνδυασμένο με ένα λευκό φανελάκι από κάτω, ακολουθώντας την τελευταία τάση της μόδας. 

Χαλαρός και στιλάτος, ο Jordi δείχνει τον δρόμο και σε προσκαλεί να τον ακολουθήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved