associated press Άνδρες όλου του κόσμου, πάρτε μαθήματα στιλ από τον Willem Dafoe

Ο άρχοντας της Miu Miu είναι το απόλυτο παράδειγμα για όλους τους cool τύπους εκεί έξω.

Αν θέλεις να βελτιώσεις το στιλ σου, τότε δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ειδικά προς το τέλος όπου τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας περιμένουν υπομονετικά να εμφανιστούν τελευταία στην πασαρέλα και να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτή τη φορά, η Miu Miu έκανε τη διαφορά καθώς έριξε το χαρτί του Willem Dafoe, σε μία εμφάνιση που μαγνήτισε τα βλέμματα. 

Στην επίδειξη της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι ‘25 της θυγατρικής της Prada, η πασαρέλα έκλεισε με τον 69χρονο ηθοποιό να εμφανίζεται μ’ ένα navy μπλε παλτό, ένα πουλόβερ πάνω από ένα τσαλακωμένο πουκάμισο, ένα γκρι παντελόνι και μαύρες μπότες. Ήταν μια εμφάνιση που λίγοι περίμεναν, αλλά έχει απόλυτη λογική. Παρά το γεγονός ότι ήταν μια επίδειξη γυναικείας μόδας, η Miu Miu έχει χτίσει δυναμική στον κόσμο της ανδρικής μόδας εδώ και καιρό.

dafoe2

Πώς όμως έχει καταφέρει να χτίσει γέφυρα μεταξύ της γυναίκας και τους άνδρα; Η απάντηση βρίσκεται στο marketing και η ζήτηση γεννιέται μετά από μία επικύρωση. Ο Willem Dafoe δεν είναι από εκείνους τους άνδρες που επισκέπτονται την πρώτη σειρά των επιδείξεων μόδας. Αλλά είναι ένας σταθερός φάρος ανεπιτήδευτης cool αισθητικής: περπατά στις πασαρέλες της Prada, εμφανίζεται σε καμπάνιες για την Calvin Klein, και ποζάρει σε εξώφυλλα σε περίεργα indie περιοδικά. 

dafoe2

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Dafoe στη Miu Miu είναι, με κάποιον τρόπο, ο τέλειος τρόπος να επικυρωθεί το brand ως κέντρο της ανδρικής μόδας. Η εντυπωσιακή και cool εμφάνιση του Willem Dafoe δείχνει τον δρόμο. Και οι πιθανότητες λένε πως θα τον ακολουθήσεις σε αυτό το ταξίδι της μόδας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved