Assosiated Press O Andrew Garfield επιστρέφει στην υποκριτική με στιλ

Τέλος το διάλειμμα και έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε.

Και εκεί που είχε κάνει το μπαμ στα Spider-Man: No Way Home και Tick…Tick…Boom! στο οποίο τσίμπησε και υποψηφιότητα για Όσκαρ, ο Andrew Garfield αποφάσισε να αράξει. Η απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική το 2022 μας παραξένεψε λίγο, καθώς ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι 41χρονος πλέον ηθοποιός θα λάμβανε επιτέλους την αναγνώριση που του αξίζει ως Amazing Spider-Man με τρίτο επεισόδιο.

 

Εκτός και αν θα είναι ο Spider-Man που θα εμφανιστεί στο Venom: Last Dance.

Διάλειμμα τέλος, επιστροφή με στιλ

Όπως είπαμε, ο Garfield, ο αγαπημένος μας «Αντιρρησίας Συνείδησης»  ανακοίνωσε ότι το διάλλειμά του τελείωσε και επιστρέφει με μία ολοκαίνουργια ταινία, το We Live in Time. Σε αυτή την ταινία θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στην Florence Pugh.

 

 

Σύμφωνα μάλιστα με το Pubity, ο Garfield θέλει να συνεργαστεί με τον Ryan Gosling τον οποίο θαυμάζει από μικρό παιδί.

 

 

Εμείς έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε, όχι μόνο γιατί τον θεωρούμε ανάμεσα στις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες του Hollywood, αλλά και γιατί είναι από τους πιο στιλάτους τύπους εκεί έξω.

Και σίγουρα τώρα που επέστρεψε δυναμικά στη σκηνή, θα μας προσφέρει διαρκώς μια στιλάτη εμφάνιση που θα ζηλεύουμε (με την καλή έννοια). Καλή ώρα όπως αυτή για την τελευταία του ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved