associated press Ο Joaquin Phoenix φόρεσε γραβάτα με bomber jacket και για έναν περίεργο λόγο έδειχνε cool

Κόκκινο χαλί με γραβάτα, bomber jacket και All Star; Ο κινηματογραφικός Joker δεν έχει κανένα πρόβλημα με όλο αυτό.

Joker είναι, μπορεί να κάνει οτιδήποτε θελήσει. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε ο Joaquin Phoenix αναφορικά με την ενδυματολογική επιλογή του στο κόκκινο χαλί του Λονδίνου. Εκεί βρέθηκε για την πρεμιέρα του Joker: Folie à Deux και ενώ η Lady Gaga εμφανίστηκε μ' ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προτίμησε ένα πιο χαλαρό στιλ. 

Φόρεσε λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα, μαύρο παντελόνι, ένα bomber jacket και έκλεισε το look με Converse Chuck Taylors. Πώς πήγε όλο αυτό; Αφύσικα καλά όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία.

 

 

 

Θύμισε λίγο πορτιέρη σε επαρχιακό νυχτερινό κέντρο, εκεί όπου στη μαργαρίτα φαίνεται θα ρίξουν Tide και από Dr Jekyll γίνεσαι Mr Hyde. Εκείνος ο τύπος που όταν σου ρίξει ευγενικά “πόρτα”, το ένστικτο της επιβίωσης σε προτρέπει να υπακούσεις και να φύγεις με σεβασμό. Μην ακούσεις ποτέ εκείνο το διαβολάκι που σου ψιθυρίζει στο αυτί. 

To trailer του Joker 2 είναι ένα love story μέσα στο χάος

Υπάρχει λόγος που εμφανίστηκε σαν πορτιέρης στα 90s; Ναι. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια, Martine Rose, με αφορμή τη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, αποκάλυψε μία σειρά από ρούχα εμφανώς επηρεασμένη από αυτά τα σκληρά, φουσκωτά αγόρια. Μπορεί ο Joaquin Phoenix να είναι πιο κουλ και ήσυχος αλλά στο Λονδίνο έβγαλε έντονα vibes μέσω κομματιών που σίγουρα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Joaquin Phoenix LadyGaga

Ένα απλό και κουλ ντύσιμο που μπορείς να υιοθετήσεις στα πρώτα κρύα του επερχόμενου Χειμώνα. Αρκεί να μη βάλεις κονκάρδες λες και έρχεσαι από την εποχή του Comfuzio.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved