Jean guide: Τα τζιν που θα «ντύσουν» όλες τις εμφανίσεις σας

Το τζιν είναι ένα ύφασμα που από κλασικό έχει γίνει και πάλι trend μετά την επιστροφή των 00s στις μεγαλύτερες τάσεις και ως εκ τούτου, πρωταγωνιστεί το 2024 στο ανδρικό ντύσιμο.

 

Classic Jeans

Εννοείται ότι δεν μπορείτε να μιλάτε για νέα σεζόν και νέα γκαρνταρόμπα, χωρίς να κάνετε το σωστό research στα τζιν παντελόνια του φετινού φθινοπώρου. Συνεχίστε το shopping σας, λοιπόν, με το κατάστημα Tommy Hilfiger και τα νέα του stretch pants στο all time classic μπλε του brand. Ο λόγος για ένα παντελόνι άνετο και ταυτόχρονα stylish. Το κατάστημα Scotch & Soda κάνει το δικό του tribute στα 00s και για το φθινόπωρο του 2024 προτείνει ένα dark indigo τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, με loose μέση και το cool ύφος που θέλετε να δώσετε στις casual εμφανίσεις σας. 

Denim shirt

Το τζιν πουκάμισο έχει αποκτήσει επάξια μία θέση ανάμεσα στα versatile items της ανδρικής ντουλάπας και είναι το πρώτο must της φθινοπωρινής σας wishlist. Ξεκινήστε με ένα μαλακό shirt σε minimal γραμμή από το Massimo Dutti Men σε σκούρο blue navy χρώμα. Αν πάλι, θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα, τότε επιλέξτε ένα σκούρο γκρι πουκάμισο από το κατάστημα Zara με ένα ιδιαίτερο κερωμένο πανί και 00s ξεβάμματα. Το κατάστημα GAP προτείνει ένα denim overshirt για το φετινό φθινόπωρο, που θα αντικαταστήσει με τον πιο cool τρόπο το συνηθισμένο σας τζιν jacket. 

Δες περισσότερα στη shopping λίστα του Golden Hall!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved