Instagram Δωρεάν μαθήματα στιλ από τον Cedi Osman

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού AKTOR, εκτός από την αστερόσκονη του NBA, φέρνει μαζί του και την πλούσια γκαρνταρόμπα του.

Και ξαφνικά Cedi Osman. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το colpo grosso, είπε την τελευταία κουβέντα στο μεταγραφικό παζάρι, πήρε την υπογραφή του Cedi Osman και ξεκινάει από την pole position στην επερχόμενη μάχη της Euroleague. Οι 7 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στο στόχαστρο καθώς όλοι θέλουν να πάρουν το στέμμα του. “Το λιγουρεύεστε; Ε, ελάτε να το πάρετε”, είναι η φάση και άπαντες είμαστε ανυπόμονοι και αισιόδοξοι για τη σεζόν που έρχεται. 

 

 

Και πώς να μην είμαστε; Όταν ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την κατάκτηση της Ευρώπης εμφανίζεται ακόμη πιο ενισχυμένος, τότε μετράς αντίστροφα για να δεις το μπασκετικό θέαμα που θα παρουσιάσει η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν. Ωστόσο η χρονιά είναι μεγάλη και θα έχουμε αφορμές ώστε να τα συζητήσουμε. 

 

 

Αυτές οι γραμμές γράφονται ώστε να αποθεώσουμε το στιλ του Cedi Osman. Ο πρώην star των Cleveland Cavaliers και San Antonio Spurs εκτός από την αστερόσκονή του, φέρνει στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και την γκαρνταρόμπα του. Ο Τούρκος forward λατρεύει τη μόδα και κάθε του εμφάνιση είναι δωρεάν μάθημα στιλ για όλους μας. Από τον γάμο του με την αγαπημένη του, Ebru Şahin, μέχρι τη χαλαρή έξοδό του για φαγητό ή την είσοδό του στο γήπεδο, ο 29χρονος άσος του “τριφυλλιού” δείχνει τον δρόμο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved