associated press Το αμάνικο πουλόβερ του Barry Keoghan είναι αυτό που έχουμε ανάγκη το φετινό Φθινόπωρο

Η επιστροφή του Ιρλανδού ηθοποιού ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Αν υπάρχει μία ταινία που έχει ιντριγκάρει το κοινό και έχει κάνει τους κριτικούς να υποκλιθούν, τότε αυτή είναι το Bird. Την υπογράφει η σκηνοθέτιδα, Andrea Arnold, και κατάφερε να ξεχωρίσει στο Φεστιβάλ των Καννών το 2024. Πρωταγωνιστής ο Barry Keoghan, ο οποίος μετά την κυκλοφορία του Masters of the Air και την παράνοια που έφερε το Saltburn, δηλώνει φωναχτά το παρών του. Ο Ιρλανδός αποτελεί άξιο τέκνο της νέας γενιάς καρδιοκατακτητών του Hollywood και κάποτε θα πρέπει να μιλήσουμε διεξοδικά για αυτό το “πράσινο κύμα” sexiness που φέρνουν οι Ιρλανδοί στο παγκόσμιο star system. 

Barry Keoghan2

Ωστόσο μέχρι τότε θα εστιάσουμε στο στιλ του Barry Keoghan. Ο 31χρονος από το Summerhill του Δουβλίνου έκανε την εμφάνισή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με αφορμή την πρεμιέρα του Bird. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από τις δημόσιες εμφανίσεις, ο Barry έκανε το δικό του comeback και το πραγματοποίησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Barry Keoghan1

Ενώ η πλειοψηφία των ανδρών επιλέγει ένα κοστούμι, εκείνος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μ' ένα αμάνικο πουλόβερ. Ένα άψογο λαμπερό χαμόγελο και ανακατεμένα μαλλιά ήταν το απλό grooming ενώ κάποιοι θα πουν πως ξέχασε να φορέσει πουκάμισο μέσα από το πουλόβερ. Κατασκευασμένη από 100% μαλλί merino, το πουλόβερ σε απαλή ροζ απόχρωση και με Fair Isle σχέδιο στο μπροστινό και πίσω μέρος, μετέτρεψε τον Ιρλανδό ηθοποιό στον μεγάλο νικητή της βραδιάς. Οι γυμνασμένοι δικέφαλοι ήρθαν να κουμπώσουν τέλεια στις τρύπες των μπράτσων και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Είναι εκείνο το χαλαρό και συνάμα σέξι στιλ που θα υιοθετήσεις το φετινό Φθινόπωρο και θα σε βγάλει άνετα μέχρι τον Χειμώνα σε μία χώρα που οι ζεστές μέρες αργούν να μας αφήσουν. 

Ο Victor Wembanyama έγινε ο επίσημος πρεσβευτής της Louis Vuitton

Το πουλόβερ ανήκει στη Louis Vuitton αλλά δεν πρόκειται για ένα κλασικό κομμάτι του γαλλικού οίκου μόδας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μέρος της συλλογής που έχει υπογράψει ο Tyler Okonma στις αρχές του έτους. Κυκλοφόρησε ως κομμάτι μιας ευρύτερης συλλογής που περιελάμβανε πουλόβερ και μηχανικά μπουφάν και αυτό ήταν ένα από τα πρώτα αντικείμενα που ξεπουλήθηκαν. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τους λόγους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved