associated press Ο Aaron Taylor-Johnson δίνει ζωή στη Χρυσή Εποχή της ανδρικής μόδας

Εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας μ’ ένα ξεχασμένο αξεσουάρ, έχοντας ως έμπνευση το στιλ του Giorgio Armani των 80s. Το αγοράζουμε!

Μέχρι να δοθεί το χρίσμα του James Bond στον Aaron Taylor-Johnson και να διχαστούμε ξανά αν όντως πρέπει να φορέσει το κοστούμι του πιο διάσημου πράκτορα στην ιστορία του κινηματογράφου, ο 34χρονος Βρετανός μας δίνει κι άλλους λόγους να ασχοληθούμε μαζί του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Battlefield”.

 

Aaron Taylor Johnson23

 

Ο φημολογούμενος επόμενος James Bond έκανε μία εμφάνιση που αναβίωσε την Χρυσή Εποχή της ανδρικής μόδας. Προτίμησε ένα αξεσουάρ που είναι ξεχασμένο τα τελευταία χρόνια και πρόκειται για το cummerbund. Ένα κομμάτι της ιστορίας των κοστουμιών που τα τελευταία χρόνια ξεχνιέται και πέφτει θύμα προς όφελος των πιο σύγχρονων εφαρμογών. Για τους μη μυημένους, πρόκειται για αυτό το ζωνάρι που φοριέται στη μέση, στην περιοχή που συναντιέται το πουκάμισο με το παντελόνι. Ένα αξεσουάρ, που πριν από χρόνια, θεωρούνταν comme il faut για τους ενδυματολογικούς κώδικες του μαύρου κοστουμιού αλλά σήμερα αποτελεί είδος προς εξαφάνιση.

 

 Aaron Taylor Johnson1

 

Ο Βρετανός ταλαντούχος ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν και το συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο με πιέτες, ένα μεγάλο παπιγιόν και vintage αξεσουάρ όπως χρυσό ρολόι Cartier και δαχτυλίδια. Ήταν μία υπενθύμιση πως το κλασσικό και elegant πάντα θα βρίσκει τον χώρο του στην ανδρική μόδα. Ήταν μία αναδρομή στην Χρυσή Εποχή του ανδρικού στιλ. 

 

Aaron Taylor Johnson2

 

Θα μπορούσε άνετα να το φορέσει ενώ πίνει το martini του σε κάποια αποστολή. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved