4 tips για να επιλέγεις ρούχα σαν πλούσιος

Και ας μην είσαι, ας είσαι έστω καλοντυμένος.

Μπορεί να μην είσαι και ούτε χρειάζεται να φαίνεσαι πλούσιος, αλλά σίγουρα θα μπορούσες να υιοθετήσεις μερικές από τις στιλιστικές συμπεριφορές τους. Δεν χρειάζεται να γίνεις ένας από αυτούς μπορείς όμως να ντυθείς καλύτερα. Σου δίνουμε τέσσερις συμβουλές για να το πετύχεις.

Πέντε μύθοι για το αντρικό στιλ που πλέον έχουν καταρρεύσει

1. Πάρε ρούχα που σου ταιριάζουν σωστά

Οι πλούσιοι άντρες φορούν κατά παραγγελία ή τουλάχιστον ρούχα φτιαγμένα στα μέτρα τους. Αυτό που τους ξεχωρίζει περισσότερο είναι το πόσο καλά τους ταιριάζουν τα ρούχα τους. Προφανώς δεν μπορείς να πας για να ραφτείς σε ακριβούς οίκους, όμως μπορείς να προσαρμόσεις τα ρούχα σου και να βρεις υπηρεσίες ραπτικής στα καταστήματα ή ακόμη και σε κάποιον ράφτη της γειτονιάς σου.

2. Η ποιότητα των υφασμάτων

Ένα ύφασμα υψηλής ποιότητας τείνει να είναι πιο ελαστικό και άρα να προσαρμόζει καλύτερα. Τα φτηνά υφάσματα τείνουν να κρέμονται και πολλές φορές να δημιουργούν ζάρες και άλλα τέτοια. Η γυαλάδα φαίνεται στο φως,καθώς αντανακλάται και στις ίνες του υφάσματος. Τα high-end υφάσματα τείνουν να διακρίνονται από χαμηλή γυαλάδα. Τα φτηνά υφάσματα όπως ο πολυεστέρας είναι πάντα γυαλιστερά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αν δεν ξέρεις πώς να σιδερώνεις σωστά ένα σακάκι κοστουμιού, μπορείς να το κάνεις να φαίνεται ακόμη πιο φθηνό. Αγόρασε υφάσματα με χαμηλότερη γυαλάδα και φροντίστε τα ρούχα σας σωστά. Σχεδόν κάθε ρούχο μπορεί να γυαλίσει εάν το σιδερώνεις σε πολύ υψηλή θερμοκρασία ή εάν πιέσεις το σίδερο στο ίδιο σημείο για πολλή ώρα.

Βασικά tips για να κάνεις cool και άνετη εμφάνιση στην παραλία

3. Απέφυγε την προφανή επωνυμία

Οι επωνυμίες έχουν κύρος, ωστόσο δεν χρειάζεται να γίνεις κινούμενη διαφήμιση.Το να έχεις μεγάλα λογότυπα και επώνυμα ονόματα στα ρούχα σου, ειδικά στα σακάκια,κάνει πιο φθηνές εμφανίσεις. Προτίμησε casual ρούχα με μέτρια επωνυμία και με περισσότερη κομψότητα. Δεν χρειάζεται να φοράς τεράστιες ταμπέλες με επωνυμίες.

4. Δώσε προσοχή στα υλικά των ρούχων

Δες και τα υπόλοιπα υλικά που απαρτίζεται το ρούχο σου, όπως τα κουμπιά και τα φερμουάρ. Δώσε προσοχή στη λεπτομέρεια γιατί εκεί ξεχωρίζουν οι γνώστες. Μπορείς να δώσεις βάση σε πουκάμισα με γαλλικές μανσέτες, συνήθως δεν κοστίζουν περισσότερο, αλλά σίγουρα θα σε ξεχωρίσει από τον μέσο όρο. 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved