associated press Ο David Beckham έκανε την πιο chic εμφάνιση του καλοκαιριού

Ο Βρετανός superstar εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Wimbledon και κέρδισε τις εντυπώσεις. Τι πιο σύνηθες να συμβεί; 

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τους όρους του ανδρικού στιλ, τότε αυτός ακούει στο όνομα David Beckham. Ο Βρετανός -πλέον- επιχειρηματίας περιβάλλεται από εκείνη την αστερόσκονη που θα τη συναντήσεις σε κάθε superstar. Κάθε του εμφάνιση αποτελεί ένα δωρεάν μάθημα κινησιολογίας, grooming και styling για όλους τους άνδρες. Ωστόσο σε αυτές τις γραμμές θα εστιάσουμε στο styling. Ο David Beckham μπορεί να αυτοχαρακτηριστεί ως ο Βασιλιάς των κοστουμιών καθώς έχει ένα κοστούμι για κάθε εποχή και κάθε περίσταση.

Beckham1

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση του στα VIP του Wimbledon στην πρεμιέρα του γνωστού τουρνουά τένις. Στο Wimbledon υπάρχουν συγκεκριμένοι στιλιστικοί κανόνες. “Το Wimbledon είναι το Met Gala για όλους όσοι θέλουν να ντύνονται με όμορφα, κανονικά ρούχα”, είχε αναφέρει στο παρελθόν ο συντάκτης στιλ, Murray Clark. 

Beckham2

Ο Becks τίμησε τη συγκεκριμένη κληρονομιά και έκανε την εμφάνιση του καλοκαιριού. Μέχρι την επόμενη. Επίλεξε ένα custom κοστούμι σε taupe χρώμα, το οποίο συνδύασε μ’ ένα ανοιχτό μπλε Oxford πουκάμισο και μία γραβάτα Boss στο χρώμα του βελανιδιού. Τυχαία η επιλογή της Boss γραβάτας; Σε καμία περίπτωση. Ο 49χρονος πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον γερμανικό κολοσσό, μέσω της οποίας θα επιμεληθεί στον σχεδιασμό της επόμενης ανδρικής σειράς. 

 

 

Κι αυτό είναι ένα πρόγευμα όλων εκείνων που πρέπει να περιμένουμε από το προσεχή Φθινόπωρο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved