«Denim Nomads»: Ένα ταξίδι εξερεύνησης και ελευθερίας με τη νέα συλλογή της STAFF

Αν η ζωή σου είναι γεμάτη ταξίδια και περιηγήσεις, ενώ μετακίνησε καθημερινά από το ένα μέρος στο άλλο, λέγοντας «ναι» σε νέες περιπέτειες που σε κάνουν να ξεφεύγεις από το comfort zone σου, τότε ανήκεις στην κατηγορία των σύγχρονων νομάδων. Διότι αναζητάς την ελευθερία, όχι μόνο στα ταξίδια σου, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου, ανοίγοντας απέραντους ορίζοντες.

Μπορεί, λοιπόν, να μην πραγματοποιείς ταξίδια μέσα στην έρημο -τουλάχιστον μέχρι σήμερα, όπως οι νομάδες, ωστόσο παίρνεις έμπνευση από αυτά, για να μην ρουτινιάζεις και αυτό είναι που σου χαρίζει τον τίτλο του σύγχρονου νομάδα. Αυτό, αλλά και ο τρόπος που έχεις επιλέξει να διαμορφώνεις το στυλ σου, με «οδηγό» το εμβληματικό ύφασμα της αυτοέκφρασης σου, το denim της STAFF.

Και κάπου εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας: Στη νέα συλλογή SS24 της STAFF «Denim Nomads», δηλαδή, η οποία σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα ταξίδι στην έρημο μέσα… από το στυλ σου.

 

Το στυλ ενός σύγχρονου νομάδα

Η αλήθεια είναι πως για τους νομάδες δεν υπάρχει σωστό και λάθος, παρά μόνο η ανάγκη να εκφραστούν όπως ακριβώς επιθυμούν, χωρίς όρια και απαγορεύσεις. Αυτό ακριβώς θέλει να σε βοηθήσει να κάνεις και η νέα συλλογή «Denim Nomads» της STAFF, η οποία παίρνει έμπνευση από τα ταξίδια και τη ζωή των νομάδων και γιορτάζει την απεριόριστη περιπέτεια που μπορείς να ζήσεις με μόνο έναν «σύμμαχο»: Το διαχρονικό denim.

Είναι, άλλωστε, το σύμβολο της αυτοέκφρασής σου, αυτό που σου δίνει το comfort που χρειάζεσαι κάθε στιγμή και συμβαδίζει με τη «φάση» που βρίσκεσαι, για να μπορείς να το συνδυάζεις με τα αγαπημένα σου items, δημιουργώντας look με extra coolness. Έτσι και τώρα, το αγαπημένο σου denim, με τη νέα συλλογή της STAFF,  «έρχεται» να αποτελέσει τη «στολή» εξερεύνησης του στυλ σου, για να εκφράζεσαι ελεύθερα.

 

staff4

 

Ανθεκτικότητα και μοντέρνα αισθητική στο αγαπημένο σου διαχρονικό item

Αν, λοιπόν, ψάχνεις πώς θα διατηρήσεις τον τίτλο του σύγχρονου νομάδα και θα συνεχίσεις να εκφράζεις όσα αισθάνεσαι μέσα από το στυλ σου, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σου αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν ξεχωριστό, τότε η συλλογή «Denim Nomads» της STAFF, σου έχει τη λύση.

Βλέπεις, περιλαμβάνει μία σειρά από denim παντελόνια που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με τη μοντέρνα αισθητική για άνδρες σαν και εσένα, οι οποίοι εκτός από την περιπέτεια, αναζητούν την ποιότητα και την άνεση στο στυλ τους. Πώς μπορεί και στα προσφέρει όλα αυτά;

Φυσικά, διότι κάθε item είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Από τα κλασικά fits μέχρι και τα πιο fashionable baggy fits, τα jeans της STAFF είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από ιταλικά υφάσματα, με στόχο τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντας, αλλά και σύμφωνα πάντα με τα παγκόσμια denim trends.

 

staff3

 

Ωστόσο, για να μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο look σύγχρονου νομάδα, η συλλογή περιλαμβάνει ποικιλία T-shirts με μοντέρνα prints αλλά και σορτς, πουκάμισα και polo μπλουζάκια, εμπνευσμένα από την ελευθερία και την περιπέτεια, για να καλύψει κάθε ανάγκη της καθημερινότητας και των ιδιαίτερων περιστάσεων στις οποίες πρόκειται να βρεθείς.

 

staff2

 

Αν, λοιπόν, αναρωτιόσουν μέχρι σήμερα πώς θα αγκαλιάσεις το πνεύμα της περιπλάνησης, όπως ένας σύγχρονος νομάδας, τώρα γνωρίζεις την απάντηση. Διότι η STAFF, με τη νέα συλλογή της «Denim Nomads» σε καλεί σε ένα ταξίδι στην έρημο, με «συνοδοιπόρο» σου το διαχρονικό denim, το ανέκαθεν «σύμβολο» της αυτοέκφρασής σου και με presale έως και 30% πριν από την έναρξη των επίσημων εκπτώσεων στις 8 Ιουλίου. Είσαι έτοιμος;

Βρες τη νέα συλλογή στα καταστήματα της STAFF, στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.staff-gallery.com καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved