Με τι ρούχα αντιμετωπίζεις τη ζέστη του καλοκαιριού

Μην ξεχνάς τα σωστά υφάσματα.

 

Καλοκαίρι είναι και με την τόση ζέστη που έχει ένα από τα βασικά που σκεφτόμαστε είναι πώς θα την παλέψουμε με τη ζέστη. Πέρα όμως από τη θάλασσα και τα μπάνια, πρέπει να είμαστε και κατάλληλα ντυμένοι για να κάνουμε την κατάσταση περισσότερο υποφερτή. Μέσα στο πολλά που έχεις να σκεφτείς είναι πώς θα ντύνεσαι κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για να μπορέσεις να ντυθείς όσο το δυνατόν καλύτερα ενάντια στη ζέστη.

Ο Kit Harington ξέρει πώς να παραμείνεις στιλάτος στον καύσωνα

1. Λευκά ρούχα

Δεν είναι μύθος, είναι αλήθεια ότι όχι μόνο ότι κάθε λευκό πουκάμισο ή μπλουζάκι ταιριάζει καλά με κάθε τζιν ή παντελόνι, αλλά βοηθάει να παραμείνεις δροσερός. Είναι γνωστό ότι όταν το λευκό φως χτυπά ένα αντικείμενο, δεν απορροφάται η θερμότητά του. Τα ανοιχτά χρώματα όπως το λευκό αντανακλούν το φως του ήλιου και είναι απαλλαγμένο από την υπερβολική ζέστη. Επιπλέον, εκτός από πουκάμισα και μπλουζάκια, το να φοράς ένα λευκό sneakers είναι απλά super stylish.

2. Καλοκαιρινά υφάσματα

Το ξέρουμε όλοι. Τα συνθετικά ρούχα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλεις το καλοκαίρι, κυρίως λόγω της υπερβολικής ζέστης που νιώθεις όταν φοράς ένα τέτοιο ρούχο. Να έχεις ρούχα στο ντουλάπι σου που είναι φτιαγμένα από καλοκαιρινά υφάσματα, που βοηθούν επίσης να δροσίζουν το σώμα σας, κυρίως λόγω των υφασμάτων τους που απομακρύνουν την υγρασία.

3. Παντελόνια

Εντάξει! Τα τζιν φαίνονται πολύ ωραία όταν τα φοράς. Ωστόσο, εν μέσω καλοκαιριού μπορούν να γίνουν υπερβολικά άβολα. Μια καλή επιλογή είναι τα chino και τα λινά παντελόνια που δεν θα σε βαρύνουν παραπάνω.

4. Καπέλο

Τα καπέλα μπορούν πραγματικά να γίνουν καλά αξεσουάρ ένδυσης το καλοκαίρι και οι άντρες δεν πρέπει να διστάζουν να πειραματιστούν με αυτά. Επέλεξε ένα ωραίο καπέλο, κοντά στο στιλ σου και προστατευμένος θα νιώσεις και θα είσαι περισσότερο δροσερός.

Όσο ζεσταίνεσαι εμείς σου βρίσκουμε τις επόμενες σαγιονάρες σου

5. Σήκωσε τα μανίκια σου

Και όχι για δουλειά, καθώς χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο εύκολα και αποτελεσματικά hacks styling για άνδρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και δεν χρειάζεται πραγματικά πολλά. Όχι μόνο θα φαίνεσαι πιο χαλαρός, αλλά θα φαίνεται και καλύτερα το σώμα σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved