associated press Ο David Beckham γίνεται σχεδιαστής για χάρη της Hugo Boss

Η αισθητική του Βρετανού superstar συναντά την υψηλότερη ποιότητα και τον ανώτερο σχεδιασμό.

David Beckham σ’ ευχαριστούμε που γεννήθηκες. Σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις και μας βελτιώνεις. Κάθε εμφάνιση του Βρετανού superstar είναι ένα δωρεάν μάθημα ζωής, αισθητικής, αρρενωπότητας και επιτυχίας. Κανείς δε βρέθηκε τυχαία στην κορυφή. Εκτός από ταλέντο και άστρο, θέλει και σκληρή δουλειά. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον David Beckham είδαμε πίσω από τις κουρτίνες, τους λόγους που ακόμη μιλάμε για εκείνον.

 

 

Ο ιδιοκτήτης της Inter Miami είναι ένας άνθρωπος που ζει για την επόμενη πρόκληση. Είναι αυτό που τον κρατάει ζωντανό. Αυτό που του δίνει κίνητρο ώστε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα με τον εαυτό μας που δεν προσπαθούμε περισσότερο. Τα έχει καταφέρει όλα αλλά ταβάνι του ο ουρανός. 

 

 

Το νέο του κίνητρο δε βρίσκεται μακριά από αυτά που πρεσβεύει. Θα γίνει σχεδιαστής και την ευκαιρία του τη δίνει η Hugo Boss. Η γερμανική εταιρεία ένδυσης έπεισε τον David Beckham να υπογράψει πολυετή συμβόλαιο συνεργασίας, σε μία συμφωνία που θα εμπνέεται από το lifestyle του superstar και θα αποτελέσει ως γέφυρα ανάμεσα στην υψηλότερη ποιότητα, τον ανώτερο σχεδιασμό και την αισθητική του. Η συλλογή θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2025 ενώ θα εμφανιστεί στις παγκόσμιες καμπάνιες του brand από το φθινόπωρο του 2024. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συνεργασία είναι η πρώτη του είδους της για την Boss Menswear και στο επίκεντρο της συλλογή θα βρίσκονται επίσημα αλλά και casual ανδρικά ρούχα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved