Getty Ο Robert Downey Jr. εμφανίστηκε με τη μεγαλύτερη ανδρική τάση στα παντελόνια

Ποιος είπε ότι οι superheroes δε φοράνε κοστούμια;

Το ντύσιμο είναι η δήλωση που θέλουμε να κάνουμε όταν βγαίνουμε στον έξω κόσμο. Αυτό το statement που υποδηλώνει το ποιοι είμαστε και πού θέλουμε να φτάσουμε. Όσοι το γνωρίζουν και έχουν προσπαθήσει ν’ ανακαλύψουν το προσωπικό τους στιλ, κατανοούν την παραπάνω πρόταση. Το στιλ πρέπει να ταιριάζει στην προσωπικότητά μας, εκείνο το κλισέ να το φοράμε το ρούχο και όχι να μας φοράει. 

robertdowneyjr3

Αν υπάρχει κάποιος που το γνωρίζει και διασκεδάζει με όλη αυτή τη διαδικασία, δεν είναι άλλος από τον Robert Downey Jr. Ο Iron Man εμφανίστηκε στην τελετή του Chris Hemsworth στο Hollywood Walk of Fame και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Πώς το κατάφερε; 

robertdowneyjr2

Εμφανίστηκε μ’ ένα διπλοσταυροκουμπωτό κοστούμι από μετάξι, στο οποίο υπήρχαν μοτίβα από τα μεγαλύτερα ορόσημα του Los Angeles, όπως το Beverly Hills, το TCL Chinese Theatre και το εμβληματικό Hollywood Sign. Ωστόσο την παράσταση κέρδισε το παντελόνι του. Ένα wide-leg παντελόνι, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ‘70. 

robertdowneyjr4

Ο Robert Downey Jr. ολοκλήρωσε το στιλ μ’ ένα καφέ παπούτσι με χοντρές σόλες και το εμβληματικό TAG Heuer Monaco, ένα από τα πιο διάσημα ρολόγια που φορούσε ο Steve McQueen στο Le Mans του 1969. Φυσικά και ο Χολιγουντιανός star θα μπορούσε να εμφανιστεί μ’ ένα κανονικό κοστούμι αλλά όταν για τον Iron Man, η κανονικότητα πάει… περίπατο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved