Pexels 6 ρούχα που δεν έχουν πλέον θέση στην ντουλάπα σου

Ξεκινάμε το ξεσκαρτάρισμα από σήμερα.

Για να φτιάξεις το στιλ σου ένα από τα ζητούμενα είναι να αναπτύξεις και την αφαιρετική μέθοδο. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να απαλλαγείς από όλα εκείνα τα ρούχα που πλέον δεν μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις μια καλή εικόνα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να αρχίζεις να βλέπεις τι έχει «ξεμείνει» στην ντουλάπα σου από τα παλιά. Και νοερά σε βοηθάμε και εμείς με τις παρακάτω συμβουλές.

Ανδρική Μόδα: Τα ρούχα που κάθε γυναίκα θέλει να βλέπει πάνω σου

1. Μπλουζάκια με στάμπες

Τα θυμάσαι, φαντάζομαι…Είναι εκείνα τα μπλουζάκια που τα φορούσες και χαιρόσουν. Κάποια από αυτά τα έλεγες και προσβλητικά. Ε, ήρθε η ώρα να τα κάνεις ξεσκονόπανο.

2. Ξεφτισμένο τζιν

Τα ξεφτισμένα τζιν παντελόνια χωρίς στρίφωμα ήταν κάποτε στη μόδα. Κάποτε. Απαλλάξου από αυτά και αντικαταστήστε τα με καλά εφαρμοστά τζιν που έχουν πιο αδύνατο ή λεπτό κόψιμο.

Τι είναι το fisherman πουλόβερ και τι να προσέξεις πριν το αγοράσεις

3. Λεκιασμένα/ πολύ στενά ρούχα

Είτε είναι λεκιασμένο, υπερβολικά τεντωμένο ρούχο, κοινώς δεν σου κάνει δεν το χρειάζεσαι αγαπημένε μας αναγνώστη. Έχουμε αλλάξει σελίδα και φτάνουμε σε εκείνη της κομψότητας.

4. Ξεθωριασμένα/ αποχρωματισμένα ρούχα

Αυτό ισχύει για όσους κολυμπούν πολύ. Μπορεί να μην το γνωρίζετε πλήρως – αλλά τα μαγιό σας είναι ευαίσθητα ρούχα που απαιτούν επιπλέον φροντίδα. Ισχύει πολύ για τα μαύρα ρούχα. Αν είναι ξεθωριασμένα και έχουν αποχρωματιστεί μην τα κρατάς στην ντουλάπα σου. Βασικά, ειδικά για τα μαύρα ρούχα μπορείς να προσέξεις πώς τα πλένεις.

5. Εσώρουχα λεκιασμένα / φθαρμένα

Οι γονείς μας πάντα μας έλεγαν «να φοράμε καθαρά εσώρουχα». Αλλά νομίζω ότι πρέπει να επεκτείνουμε αυτό τη σκέψη ως χωρίς λεκέδες και φθορές. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο ακριβό είναι το ρούχο σου, αλλά ότι πρέπει να φαίνεται «σωστό».

6. Τρύπιες κάλτσες

Όχιιι!!! Φαντάζεσαι να πας σε κανα σπίτι και να πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου; Δεν είναι ακριβές οι κάλτσες, μπορείς να αγοράσεις μερικά ζευγάρια. Δεν έχουν δουλειά στη ντουλάπα σου.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved