To Belstaff Trialmaster γιορτάζει 75 χρόνια αυθεντικού αντρικού στυλ

Και το γιορτάζει με τρεις συλλεκτικές εκδόσεις του εμβληματικού μηχανόβιου μπουφάν.

Ελάχιστα ρούχα σαν το Trailmaster της Belstaff μπορούν να φορεθούν με την ίδια άνεση από μία βόλτα με μηχανή στην εξοχή, μέχρι μια βραδινή έξοδο για ποτό. Είναι αυτός ο σπάνιος συνδυασμός ενός τρομερά χρηστικού ρούχου που έχει καταφέρει να αποκτήσει στοιχεία μύθου μέσα στον χρόνο ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και χωρίς αξιοποίηση της χρηστικότητάς του. Αυτός είναι και ο λόγος που 75 χρόνια μετά το φορούν και άνθρωποι που δεν ξέρουν καν ισορροπία χωρίς να μοιάζουν πόζεροι ή να παριστάνουν ότι υπηρετούν ένα lifestyle που δεν μπορούν να υποστηρίξουν. 

Αυτή την πορεία των 75 ετών θέλησε να τιμήσει η Belstaff χαρίζοντας τρεις ακόμα χρωματικούς συνδυασμούς σε περιορισμένα κομμάτια, αν και δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τη θέση που έχει στην καρδιά μας το κλασικό μαύρο που όσο παλιώνει, τόσο πιο ωραία είναι η πατίνα που αποκτά.  

 

 

Η πρώτη έκδοση είναι η Tribute που έχει και τα περισσότερα κοινά με το αυθεντικό. Είναι μαύρο και η αδιάβροχη επίστρωσή του βασίζεται σε ρητίνη και χαρίζει μια εμφάνιση που θυμίζει έτοιμη πατίνα χρόνων. Ταυτόχρονα είναι και ένα πολύ πρακτικό μπουφάν μηχανής για όλο τον χρόνο με την αφαιρούμενη επένδυση.

Η απόλαυση του να κερώνεις μόνος σου το μπουφάν σου 

Το Trailmaster 75 Edition είναι μια πιο μίνιμαλ προσέγγιση στο αυθεντικό βάζοντας στοιχεία από από το έντονο μπλε της Belstaff στο εσωτερικό, το οποίο κυριαρχεί και στην αφαιρούμενη επένδυση-γιλέκο. Τα μαύρα κουμπιά συμπληρώνουν τη μίνιμαλ, σχεδόν stealth σύγχρονη προσέγγιση, καθιστώντας μια πιο lifestyle επιλογή για όσους θεωρούν πολύ κλασικό το Trailmaster.

 

 

Τέλος έχουμε την έκδοση Trailmaster Concept που ανοίγει ένα παράθυρο στο μέλλον της Belstaff με την πιο μοντέρνα προσέγγιση που επιφυλάσσει. Αρχικά έχει μια oversized κλασική τσέπη χάρτη, σήμα κατατεθέν του μπουφάν, αλλά αυτό που κεντρίζει περισσότερο το μάτι είναι το καρό πάτερν με το ημιδιάφανο εφέ που επιτρέπει τη θέα της επένδυσης. 

Και τα τρία μπουφάν διατηρούν τα κλασικά χαρακτηριστικά του Trailmaster, με τα patches σε αγκώνες και ώμους, τη ζώνη στη μέση και το κούμπωμα με αγκράφα στον λαιμό. Είναι μάλλον αμφίβολο να προλάβουμε να αποκτήσουμε κάποιο από αυτά μιας και θα παραχθούν σε ελάχιστα κομμάτια, αλλά το καλό είναι ότι ανανεώνεται το προφίλ του κλασικού Trailmaster για όσους έχουν ένα στην ντουλάπα τους και έχουν αρχίσει να νομίζουν ότι είναι κάπως παλιομοδίτικο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved