3 κοινοί μύθοι που συζητάνε οι άντρες γύρω από τις γυναίκες

Τι ισχύει τελικά; Μύθοι ή αλήθεια; 

Είναι ξεπερασμένες μικροαστικές αντιλήψεις θα πει κάποιος σήμερα, όμως έχουν βρει για τα καλά τον δικό τους χώρο για να φωλιάσουν και να υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Όλοι μας κουβαλάμε κατάλοιπα που είναι δύσκολο να ξεφορτωθούμε, κάποιοι το καταλαβαίνουμε και κάνουμε κάτι για αυτό, άλλοι πάλι όχι και για αυτό μένουν στάσιμοι, εξάλλου δεν χρειάζεται κάποιος να σου πει τι πιστεύει, αρκεί να τον δεις πώς συμπεριφέρεται. Τρεις μύθοι -λοιπόν- ρεαλιστικά δοσμένοι για μερικές ξεπερασμένες αντιλήψεις, που πίστεψέ με είναι πιο επίκαιροι από ποτέ.

Υπάρχει μία τεχνική στο φλερτ που είναι σχεδόν αλάνθαστη

Δέσμευση

Ναι, έχω ακούσει διάφορα σχετικά με τη δέσμευση και τα «θέλει να σε τυλίξει», όμως αναρωτιέμαι πόσο αξιόλογος είναι εκείνος που θέλουν να τον τυλίξουν; Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να επιζητά κάποιος ή μία γυναίκα δέσμευση, μπορεί να είναι σε μία φάση ζωής που να είναι αυτό που χρειάζεται. Δεν σημαίνει αυτό ότι το σκέφτεται με τον όποιο συναντά στη ζωή της, καθώς ναι είναι πολύ αυστηρά τα κριτήρια όταν επιλέγεις σύντροφο. Επίσης, ειδικά στην περίπτωση είναι σε φάση για οικογένεια, πιο εύκολα θα σε αφήσει αν δει ότι δεν είσαι σε αυτή την κατηγορία, παρά θα προσπαθήσει να σε αλλάξει. Δεν θα ξοδέψει τον χρόνο της, θα πάει παρακάτω.

 

 

Χρήματα

Είναι από τις πιο τετριμμένες αντιλήψεις, που υπάρχουν στην κοινωνία μας. Τα χρήματα. Ναι, οι γυναίκες στοχεύουν σε πλούσιους γαμπρούς, με συγχωρείτε κύριοι, αλλά υπάρχουν εξίσου άντρες που στοχεύουν σε πλούσιες νύφες. Ίσως να ακούγεται κάπως διαφορετικό για έναν άντρα να ψάχνει μια πλούσια γυναίκα, από ότι για μια γυναίκα. Μια χαρά οι άντρες έχουν τέτοια κίνητρα και για να το θέσω πολύ καλύτερα είναι το βασικό τους κριτήριο για πάρουν μία γυναίκα στα σοβαρά. Άρα να καταλήξουμε κάπου εδώ ότι είναι θέμα ανθρώπου. Κάποιοι άνθρωποι έχουν και οικονομικά κριτήρια.

Δυστυχώς οι έφηβοι αφήνουν το προφυλακτικό στο “Διαβάστηκε”

Χωρισμός

Είναι περασμένο στην κοινή αντίληψη ότι το να χωρίζει μία γυναίκα έναν άντρα δεν είναι και τόσο σύνηθες για πολλούς λόγους που δεν είναι το κατάλληλο άρθρο να τους αναφέρω. Έχω πραγματικά πολλά παραδείγματα που ήρθε κάποιος γνωστός ή φίλος να μου πει για το σουτάκι που «έφαγε» από την καλή του. «Μα έτσι ξαφνικά;» αναρωτιόμουν τις περισσότερες φορές. Πράγματι δεν μπορούσα να καταλάβω, γιατί όλα φαινόντουσαν τόσο ξαφνικά να συμβαίνουν, όμως σταδιακά από τις κουβέντες πάντα καταλήγαμε ότι είχαν προηγηθεί τις περισσότερες φορές -για να είμαι και σωστή- συζητήσεις, που το έτερον ήμισυ δεν άλλαξε τίποτα, συνεπώς κάποια στιγμή βαρέθηκε και η άλλη και την έκανε. Και τότε είναι πολύ αργά. Θα μπορούσε να είναι unisex ζήτημα και σίγουρα ενίοτε είναι, όμως και πάλι είναι περισότερο αντρικό θέμα. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved