Σε ποια χώρα κάνουν καλύτερο σεξ;

Αν θέλουμε το πιστεύουμε. 

 

Tι θα μπορούσε να δείχνει για μία χώρα ότι είναι σεξουαλικά ενεργή ή μάλλον ότι απολαμβάνει περισσότερο το σεξ από όλες τις υπόλοιπες χώρες; Σίγουρα είναι μεγάλη ένδειξη για το ότι κάτι πάει καλά και ότι μάλλον οι κάτοικοί της είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους κατοίκους σε άλλες χώρες. Σε μία νέα μελέτη αυτοί οι ευτυχισμένοι άνθρωποι βρίσκονται στην Ινδία, μάλλον τα μπαχαρικά έχουν κάνει καλό και αυτό είναι το σημαντικό.

Γιατί πολλοί νέοι προτιμούν το σεξ στο αυτοκίνητο;

 

Τι έδειξε η μελέτη

Πρόκειται για μελέτη παγκόσμιας κλίμακας, όπου συμπεριλήφθηκαν περίπου 30. 000 άτομα συνολικά. Ειδικότερα, όσον αφορά τους Ινδούς βρέθηκε ότι είναι οι πιο ευχαριστημένοι με τα σεξουαλικά τους ζητήματα. Το 57% που απάντησε στην έρευνα να αναφέρει ότι είναι σωματικά ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους σχέση, ενώ το 73% ανέφερε επίσης ότι είναι και συναισθηματικά ικανοποιημένοι. Συνδυασμός εκπληκτικός θα πούμε εμείς, συναίσθημα και σεξ στην κορυφή. Στη συνέχεια, στις πρώτες θέσεις των πιο ικανοποιημένων σωματικά εραστών στον κόσμο βρέθηκαν οι Φιλιππίνες, το Μεξικό, η Κολομβία και η Νότια Αφρική, οι οποίες κατέγραψαν ποσοστά ικανοποίησης της τάξης του 70%.

Τι συμβαίνει στον «πλανήτη του σεξ»;

Όσον αφορά τον πλανήτη μας ή τον «κόσμο του σεξ», τα επίπεδα σωματικής και συναισθηματικής σεξουαλικής ικανοποίησης έχουν αυξηθεί κατά 12 και 21% από την έναρξη της έρευνας. Συγκεκριμένα, ο Ben Wilson, παγκόσμιος διευθυντής κατηγορίας intimate wellness στην Reckitt, την εταιρεία στην οποία ανήκει η μάρκα των προφυλακτικών, είπε σχετικά με το θέμα:

«Είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν μια ικανοποιητική, γεμάτη σεξουαλική ζωή σε πολλές από τις χώρες που συμμετείχαν στη φετινή έρευνα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η προσωπική ευεξία μπορεί να βοηθήσει σε μία καλή υγεία και πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουν μια σεξουαλική ζωή όπου θα αισθάνονται ωραία με αυτήν».

Εσύ ξέρεις ποια είναι η πιο αποδοτική ώρα για σεξ;

 

Η έρευνα διερεύνησε επίσης πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη συνολική ευημερία των ανθρώπων, ένα πεδίο με το οποίο άλλωστε έχει ασχοληθεί και η επιστήμη. Επίσης, το 51% των σεξουαλικά ικανοποιημένων ατόμων αισθάνονται πιο υγιείς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενώ το 65% ανέφερε ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένο.

Και προσωπικά να το πάρεις, το σεξ και η οικειότητα είναι συνδεδεμένα με μια σειρά από οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της καλύτερης κατάστασης της υγείας, της μειώσης του στρες, αλλά και την βελτίωση της ψυχικής υγείας. Κοίτα, δεν χρειάζεται να πας στην Ινδία για να κάνεις περισσότερο σεξ και να μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα. Έχουμε γράψει μια σειρά από άρθρα από εδώ για να ξεκινήσεις να κάνεις καλύτερο και ποιοτικότερο σεξ.

Το σεξ είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, για εμάς είναι η μεγαλύτερη και πρέπει να το έχεις στην καλύτερη εκδοχή του. Θα σε βοηθήσει περισσότερο στο να είσαι καλύτερα στη ζωή σου. Μην το υποτιμάς, καθόλου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved