6 hot σκηνές σεξ που μπορούν να καταλήξουν σε κωμωδία

Ίσως να είσαι 6/6. Σε όλους μας κάτι έχει τύχει.

Σεξ στο αυτοκίνητο, όλοι κάποια στιγμή το φαντασιωθήκαμε ή είδαμε κάποια ταινία που σκεφτήκαμε ότι θα ήταν φοβερό, όμως όταν τελικά συνέβη δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Θα μου πεις -εύλογα- ότι μπορεί να έτυχε, όμως όταν έχει συμβεί συστηματικά μάλλον κάτι όντως δεν συμβαίνει καλά ή πολύ απλά δεν μας ταιριάζει. Συγκεντρώσαμε μερικές σεξουαλικές εμπειρίες ή καλύτερα εξομολογήσεις που παραδέχονται ότι καυτές, δημοφιλείς στάσεις τους απογοήτευσαν, αλλά και το γιατί.

Karezza: Η τεχνική για να «ζωντανέψεις» το σεξ

1. All time classic «69»

Και ποιος θα μπορούσε να πει ότι η στάση «69» δεν είναι μία μοναδική απόλαυση; Σύμφωνα, όμως με μερικές εξομολογήσεις, τους αποσπά…την προσοχή. Και αυτό γιατί και οι δύο είναι πολύ συγκεντρωμένοι στην ευχαρίστηση του άλλου για να απολαύσουν τη δική τους. Μπορεί κάποιοι να μην προτιμούν αυτή την αμφίδρομη ενέργεια, να παίζουν ατομικό παιχνίδι.

 

 

2. Σεξ στην παραλία

Ξέρουμε, ξέρουμε παίζει σε πολλές ταινίες, όμως στην πράξη πόσο άνετο ήταν; Και μέσα στο νερό….Και στην παραλία. Τα τεχνικά μέσα στο νερό, αλλά και έξω από το νερό είναι κάτι συχνά που μπορεί να μειώσει την απόλαυση του αισθησιασμού του περιβάλλοντος.

3. Στο αυτοκίνητο

Εντάξει σε παίρνει το πάθος και όπου φύγει-φύγει. Και όλα μπορεί να πάνε τόσο άσχημα. Κρίμα για αυτό! Ξεκινάμε με τα βασικά: Πόσο άνετα αισθάνεσαι με το να φαίνεσαι από το αυτοκίνητο, το πού βρίσκεται το αυτοκίνητο και τέλος τα…καθίσματα! Ναι, μπορεί να μην βολεύουν με τίποτα.

 

Γιατί το πρόστυχο σεξ σε κάνει πολύ πιο έξυπνο

4. Dirty talking

Υπάρχουν φανατικοί οπαδοί και άλλοι που δεν μπορούν καθόλου αυτές τις προστυχιές, γελάμε εδώ,  όμως δεν μιλάμε για αυτές τις περιπτώσεις. Μιλάμε για εκείνους που ενώ τους αρέσει το dirty talking έχουν ακούσει τη λάθος ατάκα και έχουν γελάσει κατά τη διάρκεια του σεξ. Και κάπως έτσι, χάλασε μια στιγμή πάθους.

5. Στρώμα νερού

Φανταστικό δεν λέω το στρώμα νερού, ωστόσο στην πραγματικότητα κινείστε και οι δύο μαζί με το κρεβάτι. Είναι αρκετά κωμικό και δεν υπάρχει τίποτα σέξι σε αυτό, δεν υπάρχει άνεση.

6. Στον τοίχο

Καλά εδώ είναι μπορεί να εξελιχθεί σε τραγωδία. Φαίνεται σούπερ σέξι, όμως το να κρατάς κάποιον στον τοίχο ενώ κάνεις σεξ, παράλληλα αφιερώνεις και το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου σε αυτό. Θέλει καλά…χεριά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved