Είναι η πλάτη το πιο sexy σημείο σε ένα αντρικό σώμα;

Νομίζεις ότι είναι οι κοιλιακοί; Ξεκίνα τους ραχιαίους λοιπόν και γρήγορα.

Μία από τις πιο συχνές συζητήσεις που έχω ακούσει μεταξύ των αντρών είναι για το ποιο είναι το αγαπημένο σημείο του σώματός τους για μια γυναίκα -και εννοούμε τις πρώτες φορές που βλέπουμε κάποιον και δεν ξέρουμε ακόμη την προσωπικότητα του. Οπότε στο θέμα μας, καθώς έχω ακούσει διάφορα για χέρια, κοιλιακούς, πόδια και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Να επισημάνω όμως κάπου εδώ πως ναι μεν τα παρακάτω είναι μία προσωπική άποψη, αλλά που από την άλλη βρίσκουν πολλές γυναίκες σύμφωνες.

Λύνουμε το αίνιγμα και λέμε ότι μια μεγάλη αντρική πλάτη είναι ελκυστική για τα περισσότερα θηλυκά. Και αν για κάποιες δεν είναι το πρώτο που κοιτάνε στην εμφάνιση ενός άντρα είναι σίγουρα ψηλά στις προτιμήσεις.

 

 

Ναι οι πλάτες μετράνε!

Αρχικά εννοούμε οτιδήποτε φαίνεται υγιές και όχι ένα στάδιο πριν την παραμόρφωση. Οι πλάτες σε έναν άντρα είναι κάτι το γοητευτικό, κάτι που κερδίζει τα βλέμματα και σου δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας, είναι ένα ελκυστικό στοιχείο και άξιο σχολιασμού.

5 λάθη που κάνουν οι 30άρηδες με το στιλ τους

Ίσως να υπάρχουν και βιολογικοί λόγοι, καθώς από εξελικτική άποψη, τα σωματικά χαρακτηριστικά συχνά σηματοδοτούν την υγεία και τη γενετική ικανότητα. Μια ωραία πλάτη με δυνατούς μύες ,υποδηλώνει σωματική δύναμη. Και βιολογικά μιλώντας, είναι από τα χαρακτηριστικά που υποδεικνύουν την ικανότητα ενός άνδρα να προστατεύει.  Έτσι, η πλάτη γίνεται υποσυνείδητος δείκτης της φυσικής κατάστασης ενός πιθανού συντρόφου.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι δίνεται τόση πολλή έμφαση στην ανδρική πλάτη, τόσο στην τέχνη όσο και στις σε μορφές μάρκετινγκ. Η αρσενική πλάτη τονίζεται συχνά σε σκηνές που περιλαμβάνουν σωματική προσπάθεια, ενώ πολλές φορές έχει γίνει κομβικό σημείο της ανδρικής ομορφιάς. Εμβληματικές εικόνες, όπως η κλασική στάση ενός άνδρα που σηκώνει κάτι βαρύ ή η θέα ενός άνδρα που γυμνάζεται, τονίζει συχνά τους μύες της πλάτης, ενισχύοντας την ελκυστικότητά τους.

Ο άντρας Teaser είναι αυτό που δεν θες να γίνεις ποτέ

Μια δυνατή πλάτη είναι ένα έντονο αντρικό χαρακτηριστικό, καταρχάς είναι σίγουρα ένα ζεστό μέρος για την κάθε γυναίκα. Είναι ένα σύμβολο αρρενωπότητας χωρίς να σημαίνει ότι είναι και το μοναδικό. Ωστόσο, αναμφίβολα μια σμιλεμένη πλάτη είναι στα θετικά ενός άντρα, όπως και οι ώμοι.

Όπως και να ΄χει, όμως σε όποια κατηγορία και να ανήκεις μην ξεχνάς ότι καθένας από εμάς έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά που τον κάνουν ελκυστικό και όμορφο. Οπότε μπορείς να δώσεις έμφαση στα δυνατά σου σημεία.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved