4 προβλήματα στη σχέση χειρότερα και από απιστία

Τέσσερις λόγοι που είναι αρκετά σοβαροί για να χωρίσεις.

 

Ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος ενός χωρισμού; Η απιστία θα απαντήσουν οι περισσότεροι και συμφωνούμε, όμως δεν είναι και ο μοναδικός. Η ιστορία είναι απλή, γνωρίζουμε κάποιον πηγαίνει καλά το μεταξύ μας, κάνουμε σχέση. Και τι μπορεί, λοιπόν, να πάει τόσο άσχημα που να μην μπορείτε να συνεχίσετε πέρα από το ότι ξενοκοιτάει; Πάμε να δούμε τέσσερις λόγους που είναι αιτίες για χωρισμό.

Μήπως είσαι ορκισμένος εργένης;

Ζήλια

Φυσικά, φυσικά όταν γουστάρουμε, ζηλεύουμε. Και δεν εννοούμε τις αθώες ερωτικές ζηλίτσες. Μιλάμε για εκείνους τους ανθρώπους που ξεπερνούν τα όρια και που από τη ζήλια τους δεν σε αφήνουν να ανασάνεις. Αντί να χαίρονται για εσένα για κάθε επίτευγμά σου, στο βγάζουν από τη μύτη. Θέλουν να σου κάνουν συνεχώς έλεγχο και προσπαθούν όταν κάνεις κάτι ανεξάρτητα από αυτούς να σου χαλάνε τη διάθεση. Τι να τον κάνεις έναν τέτοιον άνθρωπο;

Έλλειψη επικοινωνίας

Νιώθεις σαν μιλάς στον τοίχο, εξηγείς ξανά και ξανά και ξανά, αλλά τίποτα! Όσες φορές και αν έχεις προσπαθήσει με όλους τους τρόπους να μιλήσεις και να δείξεις τα συναισθήματά σου, νιώθεις ότι πέφτεις στο κενό. Το βλέμμα κενό, σαν την αγελάδα, δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει. Να πας κάπου που τα λόγια σου να έχουν αξία, μην τα ξοδεύεις ανούσια.

 

 

Σεβασμός

Μεγάλη λέξη είναι αυτή και να σου πω ότι είναι και δύσκολη, καθώς ρίξε μια ματιά γύρω σου και μάντεψε. Υπάρχουν τόσοι που δεν ξέρει τι σημαίνει. Σε σέβομαι δεν είναι μόνο, δεν ξενοκοιτάω, αλλά και ότι σέβομαι τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου και σε σέβομαι ως άνθρωπο. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αν το άλλο άτομο αδιαφορεί για το πώς αισθάνεσαι, ασχέτως αν λεει το αντίθετο, είναι καλός λόγος για να την κάνεις.

Ποια χαρακτηριστικά σε κάνουν κακό σύντροφο;

Χειριστική συμπεριφορά

Το λες και τάση. Δεν ξέρω πώς έχουμε γίνει έτσι και αντί να κοιτάμε πώς να περνάμε καλά με το άτομο που βγαίνουμε, κοιτάμε πώς να το χειριστούμε. Όσο έξυπνος και να είσαι, θέλει χρόνο για να τους καταλάβεις, κρύβονται καλά πίσω από ωραία λόγια και δωράκια. Θα κάνει τα πάντα για να αισθανθείς ότι έχεις αξία για εκείνο το ατομο, όμως ο σκοπός είναι να λες σε όλα «ναι». Μη διστάσεις, δείξε την εξώπορτα! Να 'σαι χαρούμενος είναι το θέμα, όχι να ξεκινήσεις ψυχανάλυση.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved