Pexels Μήπως βλέπουμε άπειρο fetish content και δεν το παίρνουμε χαμπάρι;

Αν χρησιμοποιείς το TikTok τότε σίγουρα ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.

Στο TikTok, όπως σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα βρείτε κάποιο αμφισβητήσιμο περιεχόμενο που πιθανότατα είναι σεξουαλικής φύσης, ακόμα κι αν δεν φαίνεται έτσι με την πρώτη ματιά. Και δεν είναι απαραιτήτως «σεξουαλικό» με τον τρόπο που σκέφτεστε. Πιθανότατα δεν έχει καν γυμνό - αλλά αν παρακολουθήσετε ένα κλιπ που σας κάνει να σκέφτεστε "χμμ", πιθανότατα έχετε σκοντάψει σε αυτό για το οποίο μιλάμε. Αυτό το παράξενο συναίσθημα είναι η συνηθισμένη ένδειξη πως πέσατε “θύμα” αυτού του είδους περιεχομένου για φετίχ: βίντεο που προορίζονται για άτομα που ενεργοποιούνται από πράγματα που είναι αναμφισβήτητα μη σεξουαλικά στην επιφάνεια. Ορισμένα είναι πιο σαφή από άλλα, αλλά ως επί το πλείστον περιγράφονται καλύτερα ως "περίεργα".

@putinnu

when the Bride lifts the cup, the icing dumps down the Wedding Cake

♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

 

Ο Emerson Karsh, στο Instagram ως @thekinkeducator, ξεκινά πρώτα με έναν ορισμό. «Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τους όρους kink και φετίχ εναλλακτικά, αλλά εγώ ορίζω το kink ως έναν ευρύ όρο που περιλαμβάνει οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής, αισθησιακής ή οικείας συμπεριφοράς που δεν εμπίπτει στον κανόνα, επομένως το φετίχ εμπίπτει στην κατηγορία kink», εξηγεί. . «Αλλά ένα φετίχ είναι λίγο πιο εξειδικευμένο. Είναι έλξη ή διέγερση ή σεξουαλική διέγερση σε ορισμένα ερεθίσματα, ειδικά αν δεν είναι σεξουαλικά. Όπως μη σεξουαλικά μέρη του σώματος, ή άψυχα αντικείμενα ή μη σεξουαλικές καταστάσεις». Λάβαμε μερικές απαντήσεις από τον Karsh σχετικά με το περιεχόμενο φετίχ στο TikTok και πώς να το εντοπίσουμε.

@5.minute.crafts We found the sollution ! ? #clothes #bodypositivity #pantshack #5minutecrafts ♬ original sound - 5-Minute Crafts

Πολλά πολλά πόδια, φετίχ ποδιών παντού. Πόδια απλωμένα, πόδια με μακριά νύχια — μόνο πόδια γενικά. «Η απέραντη εμφάνιση των ποδιών», λέει ο Emerson γελώντας. «Έρευνες και έρευνες που δείχνουν ότι τα φετίχ των ποδιών είναι ένα από τα πιο κοινά, είτε επειδή έχει γίνει τόσο πολύ πλέον είτε επειδή έχει γίνει τόσο μη-ταμπού με την κανονικοποίηση. Τα φετίχ μπορεί να είναι, δυστυχώς, αστεία πολλές φορές. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης αυτό να έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνθρωποι να μην το καταλαβαίνουν πως το βλέπουν στην οθόνη τους». Πως αλλιώς μπορείς να καταλάβεις πως βλέπεις ένα φετίχ βίντεο;

TikToker αγόρασε καναπέ 100.000 δολαρίων και θέλει να τον πληρώσουμε εμείς

Πολλά βρίσκονται και στον ρυθμό του βίντεο. «Το περιεχόμενο φετίχ στο TikTok φαίνεται πολύ περίεργο και σκόπιμα», εξηγεί ο Karsh. "Κάτι που άρχισα να παρατηρώ σχετικά με το περιεχόμενο φετίχ στο TikTok μου είναι ότι είναι πολύ αργό σε σύγκριση με το πιο γρήγορο, πιο αισιόδοξο, "κανονικό" περιεχόμενο TikTok." Αν νιώθετε ότι οι ερμηνευτές ίσως πονούν το τέλος της δράσης, αυτό είναι μάλλον το θέμα.

Δώστε προσοχή και στον θόρυβο του φόντου. «Αν ακούς κάποιον να κάνει γκρίνια», λέει, «ή να λέει «ωχ, αχ, αυτό είναι πολύ ωραίο», ξέρετε τέτοιου είδους σεξουαλικά πράγματα, τότε βλέπε ένα φετίψ βίντεο». Ένας καλός εμπειρικός κανόνας; Εάν κλείσετε τα μάτια σας και πιστεύετε ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει, αυτό είναι ένας δείκτης πως βλέπετε ένα φετίχ βίντεο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved