Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις για να μην πάει στραβά το πρώτο ραντεβού;

Αν θες να έχεις και συνέχεια, δεν χάνεις κάτι να το διαβάσεις.

Τα πρώτα ραντεβού ποτέ δεν ήταν εύκολα. Είναι περιπτώσεις που πολλοί τα έκαναν θάλασσα, άλλες περιπτώσεις που όλα πήγαν κατ’ ευχήν αλλά σίγουρα κατά τύχη. Πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε το πρώτο μας ραντεβού με μία γυναίκα και δεν πρέπει όλα να τα αφήνουμε στη τύχη. Υπάρχουν κανόνες σίγουρα.

Είτε πρόκειται για κάποια επαγγελματική περίσταση, είτε για συνάντηση με φίλους, είτε ακόμη και για έξοδο με τη μόνιμη και σταθερή σχέση σου, το γεύμα σε κάποιο εστιατόριο αποτελεί αποδεδειγμένα μια από τις ασφαλέστερες και σίγουρες (αν όχι καλύτερες) επιλογές.

 

 

Ωστόσο, κάτι ανάλογο μάλλον δεν μπορεί να ειπωθεί και για το πρώτο σου ραντεβού με κάποια νέα (υποψήφια) «κατάκτηση». Ιδού μερικοί πειστικοί λόγοι που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Αναρωτιέσαι ακόμη αν το πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό;

Θα σου πω μια αλήθεια: Από το πρώτο ραντεβού εξαρτώνται όλα τα υπόλοιπα.

 

 
 

Εάν πάει καλά αυτό, είναι πολύ πιο πιθανό να υπάρξει και δεύτερο και τρίτο, να αποκτήσετε μια επαφή και επικοινωνία, να κάνετε σεξ και ίσως και μια σχέση.

Πολλά έχουν γραφτεί για το πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τόσο πλήρες, ολοκληρωμένο, χρήσιμο, πρακτικό και δοκιμασμένο όσο αυτός ο οδηγός για πρώτο ραντεβού. Πρέπει να είσαι έτοιμος και θα είσαι έτοιμος μόνο αν διαβάσεις αυτά που έχουμε να σου πούμε.

 

 
 

Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό, εκεί κρίνονται όλα στην ουσία, εκεί θα δεις αν σε θέλει κι εκεί θα καταλάβεις αν εσύ την θέλεις πραγματικά. Όλα τα αλλά έρχονται μετά. 

Συγκεντρώσαμε τις γνώσεις μας, επιστημονικές μελέτες και την προσωπική μας εμπειρία και δημιουργήσαμε αυτόν τον πολύ πρακτικό οδηγό ώστε να ξέρεις πώς θα συμπεριφερθείς από τη στιγμή που ανταλλάζετε τηλέφωνα μέχρι και στο σεξ.

Δες τι πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved