Κανείς δεν έπαθε τίποτα από χυλόπιτα: Μήπως να το έστελνες εκείνο το μήνυμα;

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, δεν είναι και τόσο κακό γενικά.

Αρχίζει να σκοτεινιάζει κι εσύ είσαι μόνος με τον υπολογιστή σου και το Netflix στην αναμονή, να σε ρωτάει αν είσαι ακόμα εδώ, λες και πού θα μπορούσες να ήσουν! Αν δούλεψες και λίγο είσαι τυχερός, αν όχι αντιλαμβάνομαι ότι η μέρα σου δεν ήταν και πολύ παραγωγική, με αποτέλεσμα να είσαι ήδη στο χείλος της απελπισίας, για ακόμη μία φορά. Η καραντίνα, και δη όταν είσαι μπακούρι είναι σκληρή, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κινήσεις κομβικής σημασίας, τις οποίες αποφεύγεις συστηματικά να κάνεις.

Το κακό με την καραντίνα, είναι ότι έχουμε χρόνο να σκεφτούμε. Και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Και τις σκέψεις σου κατακλύζει εκείνη η αιθέρια παρουσία, με την οποία έχεις φάει «κόλλημα» που λένε και οι νέοι, και η οποία αδυνατεί να βγει από το μυαλό σου ό, τι κι αν κάνεις. Και σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν να περνούσατε μαζί την καραντίνα, και πόσο καλύτερη θα ήταν η ψυχολογία σου και… τσουπ τη βλέπεις online! Μήπως αυτή τη φορά αντί να της κάνεις stalking να πρωτοτυπήσεις και να της στείλεις ένα ρημαδομήνυμα μπας και δεις άσπρη μέρα; Θα μου πεις εσύ τώρα, και αν φάω χυλόπιτα; Θα σου απαντήσω ότι κανείς δεν πέθανε από χυλόπιτα και θα επιμείνω να στείλεις. Και επειδή είμαι ψυχαναγκαστική, σου ετοίμασα αναλυτικά όλες τις πιθανές απαντήσεις της από την καλύτερη μέχρι τη χειρότερη, για να δεις ότι τελικά… θα επιζήσεις!

Το μήνυμά σου: «Γεια σου, τι κάνεις;»

1. «Καλά εσύ; Πώς περνάς στην καραντίνα; Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες».

Το πιο ονειρεμένο σενάριο ever. Στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή γιατί είσαι βασανισμένος και το αξίζεις.

2. «Καλά αγάπη. Γέλασα πολύ με το story που ανέβασες χθες».

Έχει όρεξη για κουβέντα απλά δεν είναι πολύ εκδηλωτική. Το σημαντικό είναι ότι είδε το story και της άρεσε. Το γεγονός ότι στο λέει, σημαίνει ότι θέλει να πιάσει κουβέντα. Εν ολίγοις δεν είναι καθόλου αδιάφορη απέναντί σου. Εννοείται και το συνεχίζεις.

3. «Καλά μωρέ εδώ, τα ίδια. Εσύ πώς είσαι;»

Δεν την πετυχαίνεις και στην καλύτερή της φάση, αλλά είναι και λογικό. Λίγο βαριέται, λίγο θέλει να παρακολουθήσει και τη σειρά της, λίγο είναι στα όρια της κατάθλιψης. Σε παίρνει να στείλεις ακόμα κάτι χιουμοριστικού χαρακτήρα. Πιθανότατα, αν αυτό που θα πεις είναι πετυχημένο, να της φτιάξεις και τη διάθεση. Το βασικό είναι ότι δεν σε απορρίπτει, οπότε μπορείς να περάσεις στην αντεπίθεση.

4. «Καλά, εσύ»;

Δεν θέλει να γίνει αγενής αλλά δυστυχώς άθελά της γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι δεν την κόβω και για πολύ θερμή. Αν βασιστώ στην εμπειρία μου, θα σου πω ότι βαριέται, θέλει με κάποιον να μιλήσει, αλλά δεν είσαι εσύ αυτός. Πιθανότατα να περιμένει μήνυμα από κάποιον άλλο, και για την ώρα να μιλάει μαζί σου για να ξεχαστεί. Στείλε ακόμα κάτι, όχι πολύ ενθουσιώδες, και άστο. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να έχει και εκείνη διάθεση να το συνεχίσει.

5. «………..»

Ναι υπάρχει πιθανότητα να σε αφήσει στο διαβάστηκε που λένε. Δεν είναι το καλύτερο σενάριο, αλλά δε χάλασε και ο κόσμος. Προφανώς και δεν ξαναστέλνεις τίποτα. Έχεις και μία αξιοπρέπεια.

6. «Δεν μας παρατάς κι εσύ;»

Προφανώς και δεν σε θέλει, αλλά εδώ μιλάμε και για μία τρομερά αγενή τύπισσα. Σε περίπτωση που δεν έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ σας και σου μιλάει έτσι, τότε έχει σοβαρό πρόβλημα. Άστο αγόρι μου, μην ασχολείσαι άλλο.

7. «Έχω αγόρι»

Α να μία λεπτομέρεια που ίσως να σου είχε ξεφύγει, αν λέει αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση είναι αφοπλιστική και δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Είτε όντως έχει σχέση, είτε στον είπε για να σε ξεφορτωθεί, το αποτέλεσμα για σένα είναι το ίδιο: Άκυρο!

8. «Μην τολμήσεις να μου ξαναστείλεις τίποτα»

Είσαι σίγουρος ότι δεν τη στήνεις έξω από το σπίτι της;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved