Πώς να της πεις ότι κάνει κακό σεξ και να διατηρήσεις τη σωματική σου ακεραιότητα

Όλα μπορούν να ειπωθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Το σημερινό θέμα είναι άβολο και περίεργο αλλά η ζωή δεν είναι μόνο χαρές και θα πρέπει να το χωνέψεις. Τι γίνεται λοιπόν όταν όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση σου, εκτός από το… σεξ; Τι συμβαίνει όταν εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό αλλά αισθάνεσαι ότι εκείνη κάπως… τεμπελιάζει; Πώς θα της πεις με ωραίο τρόπο ότι είσαι δυσαρεστημένος και θα διεκδικήσεις και μία… βελτίωση; Μη σκας γιατί τα πράγματα είναι απλά.

 

 

Ας ξεκινήσουμε με μία βασική ερώτηση

Πριν πεις το οτιδήποτε, καλό θα ήταν να μάθεις πώς νιώθει εκείνη για τη σεξουαλική σας ζωή. Όλα τέλεια αποκλείεται να είναι οπότε με την ερώτησή σου θα της δώσεις την ευκαιρία να σου πει και εκείνη τι θέλει ή τι δεν της αρέσει. Σε περίπτωση που αυτή είναι πολύ ευχαριστημένη κι εσύ όχι, υπάρχει πιθανότητα απλώς να μην ταιριάζετε. Ξέρω σε σοκάρω, αλλά τι τα θες; Συμβαίνουν κι αυτά.

Μην την κατηγορήσεις

Διότι αν το κάνεις θα σου γυρίσει μπούμερανγκ και θα είναι πολύ κρίμα αν δε σε βρίσει. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε κατηγορεί ο σύντροφός σου για κακές επιδόσεις στο σεξ. Δηλαδή να σε κράζουν στη δουλειά, να σε κράζουν και στο σεξ;

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κάτι μόνιμο

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού λένε, και ίσως και να έχουν δίκιο. Ωστόσο, όταν ετοιμάζεις να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις όπως αυτή που συζητάμε, καλύτερα να δίνεις στο όλο concept μία πιο προσωρινή και σίγουρα αντιμετωπίσιμη χροιά, γιατί διαφορετικά θα την οδηγήσεις στην απελπισία και όχι άδικα.

Πρότεινε ρεαλιστικές λύσεις

Όχι το τρίο δεν είναι μία από αυτές ούτε φυσικά και τα swingers parties, εκτός βέβαια αν είναι η φάση σας και σας αρέσει αυτό. Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε ασχοληθεί με τέτοια ποτέ, η πλέον φυσιολογική πρόταση είναι να δείτε κάποιον ειδικό. Λέω εγώ τώρα.

Διευκρίνισε πόσο σημαντική είναι για σένα

Afterall που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, είναι η κοπέλα σου και θα πρέπει να νιώθει καλά μαζί σου. Οπότε, μην πέσεις στην παγίδα αντί να βελτιώσεις τα πράγματα να τους δώσεις μία και να τα καταστρέψεις όλα. Αν συνεχίζεις να τη θέλεις, καλό θα ήταν να της το δείξεις, γιατί πίστεψέ με, θα σε αμφισβητήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved