Τα καλύτερα κουρέματα για όσους έχουν ήδη αραίωση

Φτάσανε οι τρίχες στο πάτωμα νωρίτερα; Ψυχραιμία, κουρέματα υπάρχουν.

Το να μεγαλώνεις έχει τα αρνητικά του. Και αν τα αγαπάς τα μαλλιά σου, μάλλον πονάς μαζί μας. Ωστόσο δεν τελειώνει η ζωή, ούτε είναι ανάγκη να σκέφτεσαι από τώρα τις μεταμοσχεύσεις. Αν η αραίωση γίνεται πιο αισθητή, αντιμετώπισέ τη με ένα καινούργιο κούρεμα. Ίσως διαπιστώσεις ότι σου αρέσει πολύ περισσότερο από ότι περίμενες.  

 

Buzz cut

southpa

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά είναι να τα κόψετε κοντά. Λέμε όμως για πολύ κοντό. Γιατί; Γιατί δυναμώνει την τρίχα σου. Το buzz cut λειτουργεί για κάθε είδους μαλλιού με αραίωση. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη συντήρηση και αν χάνεις τα μαλλιά σου στο πάνω μέρος ή και μπροστά, είναι ένα από τα καλύτερα χτενίσματα για να καμουφλάρεις το πρόβλημα.

Δεν είναι ανάγκη να φτάσεις στις πιο χαμηλές σκάλες. Ξεκίνα με τον μπαρμπέρη αφήνοντας τρίχα και δείτε μαζί αν θέλεις να κάνεις το buzz cut ακόμα πιο κοντά. Θα ξεκινούσα από την τρίτη τάξη και θα έβλεπα πώς είναι, και μετά, αν ήθελες να πας πιο κοντό, έχεις χώρο για ελιγμούς. Κρατήστε το πίσω μέρος και τα πλαϊνά ένα βαθμό χαμηλότερα για να δώσετε στα μαλλιά και το κεφάλι σας λίγο σχήμα ώστε να γίνει καλύτερα το fade. Με μια καλή μηχανή κουρέματος, μπορείς εύκολα να το διατηρήσεις και μόνος σου.

 

Crew Cut

john cena daily shaving routine 1500640723

To crew cut παραμένει κοντό στα πλάγια, αλλά συνήθως υπάρχει λίγο επιπλέον περιθώριο στην κορυφή. Αυτό το είδος στυλ είναι καλό για όσους ξεκινούν να καραφλιάζουν στην κορυφή, καθώς τα πλαϊνά θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση κάθε αραίωσης που συμβαίνει. Γενικότερα, το πιο κοντινό στα πλάγια, βοηθάει το πάνω μέρος του κεφαλιού να δείχνει πιο γεμάτο.

Διάβασε επίσης: Πώς να λούζεσαι χωρίς να καταστρέφεις τα μαλλιά σου. 

Slick back

arhtur2

Να το ξεκαθαρίσουμε. Το slick back δεν είναι το μαλλί του Elvis. Αυτό είναι το pompadour.  To slick back είναι το μαλλί του Arthur Shelby. Kοντά πλαϊνά, με περισσότερο μήκος στην κορυφή, που τα χτενίζεις προς τα πίσω. Όταν δεν είναι όλη η πλευρά ξυρισμένη αλλά υπάρχει τρίχα με ή χωρίς fade, τότε έχεις undercut.  Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κρύψεις τη φαλάκρα, αλλά είναι επίσης ένα από τα καλύτερα χτενίσματα για λεπτά μαλλιά.

Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε μους πάνω από καθαρά βρεγμένα μαλλιά και να τα στεγνώσεις με πιστολάκι. Οι μπαρμπέρηδες λένε να βάζεις λακ, αλλά η λακ δεν είναι απαραίτητα καλή για κάθε τύπο μαλλιού στους άντρες. Εμείς θα προτείνουμε πομάδα. Κανόνας: όσο πιο αραιά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο απαλή πρέπει να είναι η πομάδα. Διαφορετικά δημιουργούνται «κενά» ανάμεσα στο κεφάλι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved