Getty Images | Pascal Le Segretain Το νέο χτένισμα του Daniel Craig δεν θυμίζει σε τίποτα τον James Bond

Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ειδικά αν επιχειρήσεις να το μιμηθείς. 

Αναμενόμενο ίσως, αλλά από την εποχή που ο Daniel Craig άφησε πίσω του τον Bond και ξεκίνησε τα Knives Out, ζει στυλιστικά ένα νέο εαυτό. Και λογικό το λες καθότι το να είσαι ο James Bond, στο ντύσιμο και στην περιποίηση, απαιτεί και κάποιους κανόνες.

Όταν όμως σκέφτεσαι τον Daniel Craig, σου έρχεται στο μυαλό κάτι πολύ neat όσον αφορά το grooming του. Πάντα καθαρός στα πλάγια του κεφαλιού, καλοξυρισμένος και  στα μαλλιά ένα βήμα πριν το buzzcut. Κάπως έτσι τον γνωρίσαμε στο Casino Royale και πολύ μας άρεσε που επιτέλους ένας 007 έμοιαζε με πράκτορα. Οπότε τώρα που αυτά τελείωσαν ήρθε η ώρα για πειραματισμούς. Και η τελευταία του εμφάνιση, μαρτυρά ακριβώς αυτό.

Πώς οι Daniel Craig και Rachel Weisz έγιναν το απόλυτο fashion ζευγάρι του Hollywood;

Το νέο του look έγινε μεν για λογαριασμό της LOEWE αλλά κάνει το παν για να το διατηρήσει και να βγάλει από πάνω του την όποια εντύπωση ότι, κάποτε, φόρεσε το κοστούμι του 007. Είναι σίγουρα ωστόσο ένα χτένισμα που μπορείς να το βρεις σε πιο νεαρές ηλικίες, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι απαγορευτικό για άντρες μετά τα 30 που δεν έχουν θέμα τριχόπτωσης. Γιατί ναι, αυτού του είδους τα χτενίσματα, είναι πάντα καλύτερα σε άντρες που δεν έχουν λεπτή τρίχα.

 

 

Το θέλεις; Το αγάπησες; Ή τουλάχιστον θες να το δοκιμάσεις; Δύο πράγματα πρέπει να έχεις στο νου. Αν το μαλλί σου φριζάρει, βγαίνει με φύτρες που διαλέγουν ό,τι κατεύθυνση θέλουν, είναι πιο δύσκολο να το στρώσεις. Το πιο εύκολο είναι να κάνεις ισιωτική, αλλά δεν είναι και η μόνη λύση.  Σε περίπτωση που δεν καταφύγεις εκεί, το πρώτο πράγμα είναι να αφήσεις το μαλλί να μακρύνει. Ο Craig έχει αφήσει την φράντζα του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο πέφτει μπροστά και είναι τόσο ίσια, σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρεις χτένα και πιστολάκι.

Οι δύο Triumph του Daniel Craig έχουν γίνει οι μεγάλες μας καψούρες

Για να ισιώνεις μαλλί με πιστολάκι, θυμάσαι πάντα δύο πράγματα. Ο ζεστός αέρας στρώνει την τρίχα και στο τέλος ο κρύος την εδραιώνει. Για να διατηρηθεί, πριν βάλεις το οποιοδήποτε υλικό, όταν την στρώσεις βάλε τον αέρα στο κρύο. Τέλος για να μπορέσει να σταθεί, χρησιμοποίησε πομάδα με πολύ δυνατό κράτημα ή κερί. Το δεύτερο είναι καλύτερο για μαλλιά με πιο δυνατή τρίχα.

Καλή επιτυχία.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved