Τρία ενυδατικά προϊόντα ώστε να έχεις πάντα υγιή γένια

Αν σπάνε και γεμίζουν ασπράκια είναι επειδή δεν τα προσέχεις όπως πρέπει.

Έχεις ταλαιπωρημένα γένια; Όταν τα πιάνεις με τα δάχτυλα νιώθεις πως έχεις να κάνεις με πευκοβελόνες; Σου μοιάζουν λες και είναι από άχυρο; Όπως ακριβώς τα μαλλιά, έτσι και τα γένια χρειάζονται τη δική τους φροντίδα. Και έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να σε βοηθήσουν.

8 απαράβατοι κανόνες περιποίησης για να γίνει η ζωή σου καλύτερη

Shea Moisture Beard Condtioning Oil

sheamoisture

 

Έχει βούτυρο καριτέ, το οποίο είναι εξαιρετικό για το δέρμα αλλά και την υγεία ολόκληρου του θύλακα της τρίχας. Όταν συνδυάζεται με άλλα φυσικά έλαια όπως το jojoba, το γλυκό αμύγδαλο και το λάδι καρύδας, παρέχει πολύ καλή ενυδάτωση που όχι μόνο περιποιείται τα γένια, αλλά μαλακώνει και ξεμπερδεύει. Είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για άντρες με σγουρή τρίχα.

Πώς θα δείχνεις όλο και πιο γοητευτικός όσο μεγαλώνεις;

Honest Amish Beard Balm

amisg1

Είναι εντελώς βιολογικό, φυσικό και απίστευτα καλό στο να δαμάζει τα χοντρά μαλλιά. Περιέχει μια βοτανική βάση που αποτελείται από συστατικά όπως το αβοκάντο, το αμύγδαλο και το έλαιο από σπόρους κολοκύθας σε συνδυασμό με βούτυρο φρούτων και ξηρών καρπών όπως καριτέ και αλόη και άλλα αιθέρια έλαια, που βοηθούν να θρέψει η τρίχα ώστε να μην υπάρχουν σπασμένα άκρα. Τα ίδια συστατικά ενθαρρύνουν επίσης την ανάπτυξη νέων τριχών, ενώ ταυτόχρονα μαλακώνουν το δέρμα.

Πομάδες: Είσαι σίγουρος ότι αυτή που έχεις κάνει για σένα;

Just For Men Best Beard Conditioner

bestconditioner

 

Ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσεις τα γένια σου,  είναι να διατηρήσεις υγιή, θρεπτικά τριχοθυλάκια. Περιέχει καταπραϋντικά συστατικά όπως πλιγούρι βρώμης, αλόη και χαμομήλι και το έλαιο σούπερ σταρ, jojoba. Ηρεμεί και ενυδατώνει επίσης το δέρμα, παρέχοντας ταυτόχρονα άφθονη ενυδάτωση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved