Assosiated Press Tom Cruise ή Brad Pitt: Η μάχη για το πρότυπο στο αντρικό μακρύ μαλλί

Ποιο από τα δύο πρότυπα μαλλιού αξίζει να ακολουθήσεις στη σύγχρονη εποχή;

Στιλ μαλλιών υπάρχουν πολλά και αιτίες τους πολλές φορές είναι τα πρότυπα και οι μόδες της κάθε εποχής. Στην περίπτωση όμως του αυτού του άρθρου κεντρικό θέμα μας είναι μακριά μαλλιά και ιδιαίτερα δύο τύποι που έχουν διδάξει το πώς είναι να τα μακραίνεις και να χαίρεσαι.

Ο Brad Pitt και ο Tom Cruise συγκεκριμένα. 

 

 

Αμφότεροι έχουν καθιερώσει εμβληματικά στιλ μακριών μαλλιών που παραμένουν πρότυπα ακόμα και σήμερα. Αμφότεροι έχουν πατήσει τα 60 τους, αλλά παραμένουν ακόμα και σήμερα οι δύο τύποι που θα κοιτάξουμε και θα παραδεχτούμε ότι λάμπουν, τόσο από άποψη ενέργειας, όσο και εμφάνισης.

Ποιος όμως από τους δύο κυριαρχεί με το μακρυμάλλικο λουκ του στη σύγχρονη εποχή; Ο Ethan Hunt του MI2 ή ο Αχιλλέας του Troy; Ας εξετάσουμε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση.

H ακραία πλάκα του Tom Cruise στον Glen Powell φρίκαρε ακόμα και εμάς

Η διαχρονική λάμψη του Tom Cruise

Πάντοτε γνωστός για την κομψή και σοφιστικέ προσέγγιση στα λουκ, ο Tom Cruise προσφέρει συνεχώς λόγους να ζηλεύουμε την νεότητά του, μαζί και το μαλλί όταν αυτός επιλέγει το αφήνει να μακρύνει. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το μακρύ μαλλί του Tom Cruise είναι κατάλληλο τόσο για τις επίσημες, όσο και για τις πιο casual καταστάσεις. Σαν ένα καλοκαιρινό chino κοστούμι ένα πράγμα δηλαδή.

 

 

Με λίγα λόγια, ο τρόπος που έχει μάθει να τιθασεύει ο Tom Cruise το μαλλί του όταν αυτό μακραίνει, έχει μάθει να του δίνει ωριμότητα και φρεσκάδα, χωρίς καν να απαιτεί υπερβολική φροντίδα ή προϊόντα styling.

Tips για να το πετύχεις:

 

 

Η ατίθαση και τολμηρή χαίτη του Brad Pitt

Ίσως και να φταίει η εκτυφλωτική λάμψη στο ξανθό μαλλί του Brad Pitt που μας κάνει ακόμα και σήμερα να τον συνδυάζουμε με την μακριά χαίτη που είχε την εποχή που δημιουργούσε τον μύθο του. Ο Brad έχει αποδείξει ότι του πάνε πραγματικά όλα τα στιλ μαλλιών, εκείνο όμως το λουκ στην ταινία Legends of the Fall (1994), με τα μακριά ξανθά μαλλιά του να προσγειώνονται ατίθασα στους ώμους του, έγινε σύμβολο της αντρικής ανεξαρτησίας και της μποέμικης ζωής αποπνέοντας έναν ρομαντικό και ελεύθερο χαρακτήρα.

 

 

Το μαλλί του Brad Pitt δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, καθώς για να φτιάξει κανείς μια τόσο μακριά και ταυτόχρονα ατίθαση χαίτη, πρέπει να την φροντίζει συνεχώς και τακτικά. Από τη στιγμή όμως που είναι για άντρες που ξεχωρίζουν και δεν φοβούνται να δείξουν μια άλλη «ακραία» μορφή του εαυτού τους, δεν θα είναι πρόβλημα να το προσπαθήσουν.

Τips για το καταφέρεις:

 

 

Στο δια ταύτα: Tom Cruise ή Brad Pitt;

Ο ένας έχει Όσκαρ και έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο όμορφος του Hollywood (Brad Pitt), ο άλλος όμως έχει δημιουργήσει ολόκληρη σχολή coolness (ειδικά λόγω Top Gun) ενώ είναι ο πιο action ηθοποιός παρά τα χρόνια του (Tom Cruise). Δεν έχει σημασία αν υπάρχει καλύτερο από τα δύο. 

Στη σύγχρονη εποχή, τα μακριά μαλλιά δεν είναι απλώς μια μόδα. Είναι μια δήλωση ταυτότητας και έκφρασης. Όποιο στιλ και αν επιλέξεις, φρόντισε να το προσαρμόσεις στο δικό σου lifestyle και να το υποστηρίζεις με αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που πρέπει να διασκεδάζουν με τα μαλλιά τους—είναι καιρός και εμείς οι άντρες να κάνουμε κτήμα μας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved