Πώς να κάνεις σωστό grooming το καλοκαίρι

Για να είσαι ενυδατωμένος όλο το καλοκαιρι.

Αγαπάμε το καλοκαίρι -αν και αυτό σημαίνει πολύ συχνά ότι πρέπει να προσέχουμε παραπάνω το δέρμα μας. Ναι, εμείς οι άντρες πολύ συχνά αμελούμε την εικόνα μας και μάλιστα αμελούμε το δέρμα μας. Ειδικά το καλοκαίρι, πρέπει να προσέχουμε παραπάνω το δέρμα μας και έτσι έχουμε έναν οδηγό για να φροντίσεις το δέρμα σου με τον κατάλληλο τρόπο.

1. Καθαρισμός

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος και συχνά δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο. Χρησιμοποίησε ένα καλό προϊόν καθαρισμού, δεδομένου ότι η ρύπανση είναι γνωστό ότι βλάπτει το δέρμα και επίσης φράζει τους πόρους. Πρέπει να φροντίζεις να καθαρίζεις το δέρμα σου με πλύσιμο προσώπου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Αυτές οι πομάδες τιθασεύουν και τις πιο δύσκολες τρίχες

2. Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι τόση σημαντική για το δέρμα για αυτό φρόντισε να έχεις μια καλή ενυδατική κρέμα ή μια καλή λοσιόν προσώπου για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και απαλλαγμένο από ερεθισμούς. Η ρύπανση και η καθημερινή έκθεση στον ήλιο κάνει το δέρμα να φαίνεται θαμπό και ξηρό και ως εκ τούτου η ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για το δέρμα σου.

3. Απολέπιση

Το νεκρό δέρμα προκαλεί βλάβη στο δέρμα και οδηγεί σε πολλά δερματικά προβλήματα που χρειάζεσαι για να κάνεις απολέπιση για να κρατήσεις μακριά τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποίησε ένα scrub προσώπου, αλλά περιόρισέ το σε μία φορά την εβδομάδα, η υπερβολή επίσης να βλάψει το δέρμα σου. Η απολέπιση θα μειώσει τη θαμπάδα, ενώ προάγει την ανάπτυξη υγιούς δέρματος και βοηθά στην εξάλειψη της θαμπάδας.

Πέντε αρώματα για το φετινό καλοκαίρι που θα λατρέψεις

4. Το σωστό ξυράφι

Είναι σημαντικό να επιλέξεις το σωστό ξυράφι για το πρόσωπό σου, για να αποφύγεις να αγοράσεις φθηνά ξυραφάκια και να επενδύει σε ένα καλό, πρέπει να αισθάνεσαι άνετα για να το χρησιμοποιήσεις, καθώς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τα κοψίματα και θα σε προστατεύσει από την αίσθηση καψίματος. Αφού τελειώσεις με το ξύρισμα, μια καλή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις τη λοσιόν μετά το ξύρισμα.

5. Χρησιμοποίησε ένα καλό αντηλιακό

Πάρε ένα καλό αντηλιακό καθώς οι ακτίνες UV είναι πολύ επιβλαβείς για το δέρμα και μπορεί να προκαλέσουν δερματικές παθήσεις. Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη, δεν πρέπει να ξεχάσεις αυτή τη σημαντική διαδικασία πριν βγεις έξω. Αυτό θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις το δέρμα και να το διατηρήσεις χωρίς βλάβες. Αγόρασε ένα αντηλιακό με υψηλό SPF και είστε έτοιμοι.

6. Άρωμα

Δεν μπορείς να αποφύγεις τον ιδρώτα. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις με τη σειρά σου αποσμητικά, σπρέι σώματος και αρώματα για να σε κρατούν πάντα έτοιμο για το καλοκαίρι. Είτε αφήνεις καλές εντυπώσεις στη δουλειά, είτε ετοιμάζεσαι για ραντεβού είτε απολαμβάνεις τη νυχτερινή ζωή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved