Το άρωμα που ανέδειξε τον καλύτερό μας εαυτό

Το νέο Mr. Burberry μας θύμισε πόσο μας αρέσει να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.

Σαν άντρες, δεν βλέπαμε ποτέ το άρωμα σαν μία απλή διαδικασία περιποίησης. Δεν θέλαμε ποτέ κάτι που απλά θα προσέφερε μία ελκυστική μυρωδιά. Ψάχναμε πάντα, εκείνο που θα τονίσει καλύτερα τον χαρακτήρα μας.

Η αλήθεια είναι πως οι άντρες δεν θέλουν πολλά αρώματα στο μπάνιο τους. Το βρίσκουν υπερβολικό και ίσως βαρετό. Αυτό που στην ουσία ψάχνουν και θέλουν όλοι, είναι ένα και καλό άρωμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Γιατί ένα; Γιατί θέλουν να το βλέπουν ως αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού τους. Ξεχωριστό. Ιδιαίτερο. Σαν άντρες δεν θέλουμε να είναι απλά ένα μπουκάλι με εκλεπτυσμένο περιεχόμενο. Θέλουμε να μπορεί να μιλάει για εμάς, ακόμη και όταν εμείς κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Να μπορεί να ολοκληρώνει την εμφάνιση μας και να τονίζει την αρρενωπότητα σε κάθε άνθρωπο που στέκεται απέναντι μας.

2017 MR BURBERRY EDP AMBIENT BOTTLE 02

Το νέο Mr. Burberry καταφέρνει να συνδυάσει το grooming element με τον unique χαρακτήρα. Είναι ένα άρωμα που αποτελεί κομμάτι της καθημερινής περιποίησης και έχει την δική του ξεχωριστή ιεροτελεστία. Ομοίως όπως συμβαίνει με το ξύρισμα ή το styling των μαλλιών. Πολύ περισσότερο όμως, το Mr. Burberry δημιουργήθηκε για έναν άλλο πολύ βασικότερο λόγο: να σε κάνει καλύτερο. Να τονίσει την αυτοπεποίθησή σου στα meetings του γραφείου. Να σε συνοδεύσει στην έξοδο για ποτά ή φαγητό. Να σου θυμίσει πως ένα καλό άρωμα είναι αναπόσπαστο στοιχείο στο φλερτ. Και όλα αυτά, μέσα από την κατεργασία της Βρετανικής αρωματοποιίας, με το ξυλώδες άρωμα να τονίζει το επιθυμητό αντρικό στυλ.

2017 MR BURBERRY EDP BTS 06

Δεν ξέρουμε αν θα σε κάνει να νιώσεις πως περπατάς στο Λονδίνο, μία Παρασκευή βράδυ μετά από ποτά. Θα πούμε όμως αυτό: το Mr. Burberry απαντάει στην ανάγκη του μέσου άντρα να γίνει καλύτερος για τον ίδιο του τον εαυτό. Που τονίζει το στυλ του με το τόσο ξεχωριστό του άρωμα, την εμφάνιση του με την δυναμική στο μπουκάλι του, αλλά που την ίδια στιγμή δηλώνει  ότι βρίσκεται στο πλευρό σου για να αναδείξει τον καλύτερο σου εαυτό. Εκείνον που ψάχνεις μέσα στην καθημερινότητά σου και πασχίζεις να κρατάς στην επιφάνεια.

 

Και αυτό άλλωστε δεν θέλουμε όλοι οι άντρες; Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved