Οι ταινίες της εβδομάδας έχουν Ντακότα Τζόνσον, Σον Πεν και ευρωπαϊκή κωμωδία
Οι ταινίες της εβδομάδας από 01/8 μέχρι 08/8.
 

Ο αγαπημένος μήνας του καλοκαιριού έφτασε, και είναι εδώ με νέες και παλιές ταινίες για να περάσεις ωραιότερα τα βράδια σου. Στις νέες ταίνιες της εβδομάδας -01/08 - 08/08- θα δούμε πέντε ταινίες να κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το «Μόνοι στη Νέα Υόρκη» με τον Σον Πεν και τη Ντακότα Τζόνσον που διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου σε ένα ταξί.

 

 

Mόνοι στη Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη. Αεροδρόμιο JFK. Μια νεαρή γυναίκα μπαίνει στο πίσω κάθισμα ενός κίτρινου ταξί, ο οδηγός ταξί ξεκινάει την κούρσα πηγαίνοντας προς το Μανχάταν έχοντας την πιο απροσδόκητη συζήτηση. Εκεί που ο Locke συναντά το Lost in Translation και το Closer, πρόκειται για μια εξαιρετικά περιεκτική μελέτη χαρακτήρων -μέσα σε ένα ταξί-  που εξερευνά την πολυπλοκότητα που συνδέεται με τα μυστικά που κρατάμε, ιδιαίτερα εκείνα που είναι κλειδωμένα στα τηλέφωνά μας.

Deadpool & Wolverine: H μεγάλη συγνώμη της Disney προς τους MCU fans

 

 

Δεύτερος Γύρος

Από τον σκηνοθέτη του «Αντίο Ηλίθιοι», μία κωμωδία που διακρίνεται από εξυπνάδα και που λέει πολλά για τα ευρωπαϊκά πολιτικά ήθη. Μια πολιτική συντάκτρια, που έχει υποβαθμιστεί σε αθλητικογράφο, αναλαμβάνει να καλύψει την προεκλογική καμπάνια του επικρατέστερου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές. Αυτός είναι ένας γοητευτικός πενηντάρης, γόνος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες του τόπου. Η έρευνα της δημοσιογράφου για το παρελθόν του υποψηφίου Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας φέρνει στο φως τελείως αναπάντεχα γεγονότα.

 

 

Δύο προς ένα

Η υποψήφια για Όσκαρ Σάντρα Χούλερ («Ανατομία μιας Πτώσης», «Ζώνη Ενδιαφέροντος») πρωταγωνιστεί σε αυτή την έξυπνη και αστρία κωμωδία που βασίζεται σε μια απίστευτη κι όμως αληθινή ληστεία εκατομμυρίων σε μια εποχή όπου όλα φαίνονταν δυνατά. Τοποθετούμαστε στο Καλοκαίρι 1990,  στην Ανατολική Γερμανία. Η πτώση του τείχους έφερε το τέλος και της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας, φέρνοντας μια νέα εποχή.

Τελικά είναι η Jennifer Lopez καλή ηθοποιός;

 

 

Η μούσα του Μπονάρ

Μια σχέση που ήταν η αρχή για μια ολόκληρη καλλιτεχνική δημιουργία, του τολμηρού ζωγράφου Πιερ Μπονάρ με τη Μαρτ ντε Μελινί που έγινε μοντέλο σε πολλούς από τους πίνακές του. Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο Γάλλος ζωγράφος Πιέρ Μπονάρ θα ζητήσει από τη Μαρτ να ποζάρει για μοντέλο του, ξεκινώντας μια ερωτική σχέση που θα τον εμπνεύσει για πέντε ολόκληρες δεκαετίες.

 

 

Τύχη να σου πετύχει

Πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσει μετεωρίτης παρά να κερδίσεις το λόττο. Μία γεμάτη με σκαμπανεβάσματα μαύρη κωμωδία που εξερευνά το θέμα του αιφνίδιου πλουτισμού και των αναπάντεχων συνεπειών του. Πρόκειται για γαλλική κωμωδία με τίτλο «Τύχη να σου Πετύχει – Lucky Winners» σε σενάριο και σκηνοθεσία του 43χρονου Maxime Govare και του Romain Choay.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved