Οι πέντε ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στο θερινό

Ανάμεσά τους η εμπορικότερη ιταλική ταινία που δεν πρέπει να χάσεις.

Νέα εβδομάδα, νέες ταινίες στα θερινά. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τις προβολές για να μπορέσεις να επιλέξεις πού θέλεις να πας καθώς πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού. Εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να πάρεις την παρέα σου και να πας σινεμά. Οι ταινίες που περιλαμβάνονται ξεκινούν από 11 Ιουλίου και «δικαιωματικά» ξεχωρίζει το «Πάντα Υπάρχει το Αύριο».

Οι ταινίες που αξίζει να δεις στον Θερινό Κινηματογράφο

 

 

Πάντα Υπάρχει το Αύριο

Έχει αποκτήσει φήμη ως ταινία φαινόμενο και πρόκειται για κωμωδία-δράμα των 5,5 εκατομμυρίων εισιτηρίων, για την οποία παραληρεί σήμερα όλη η Ιταλία. Πρόκειται για ταινία στην παράδοση της παλιάς μαυρόασπρης ιταλικής κομεντί που παρουσιάζει την ιστορία της Ντέλια, μιας φτωχής γυναίκας που δουλεύει σκληρά για να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της, υπό δύσκολες συνθήκες, στη μεταπολεμική Ιταλία. Εμπνευσμένη από τις ιστορίες των γιαγιάδων και προγιαγιάδων. Η Πάολα Κορτελέζι μας ταξιδεύει στην Ιταλία του ‘40.

«Μικρά Πρόστυχα Γράμματα»: Μία ανάλαφρη κωμωδία για τον θερινό

 

 

Fly Me To The Moon

Με πρωταγωνιστές τη Scarlett Johansson και τον Channing Tatum, η ταινία είναι μια ρομαντική κομεντί με φόντο την ιστορική προσελήνωση της NASA στο φεγγάρι. Έρχεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis (Tatum).

 

 

Longlegs 

Ανατριχιαστικό θρίλερ τρόμου και φόρος τιμής στη «Σιωπή των Αμνών», με τον Nicolas Cage στον ρόλο του serial killer «Longlegs» που χτίζει μία ιδιότυπη σχέση με τον πράκτορα του FBI. Η σκηνοθεσία συνδυαστικά και με τις ενδυματολογικές επιλογές δημιουργούν μια απόκοσμη ατμόσφαιρα που διαπερνά ολόκληρη την ταινία.

 

 

Boneyard 

Εμπνευσμένη από αληθινές ιστορίες εγκλήματος, η ταινία παρουσιάζει τον ντετέκτιβ Ορτέγκα, τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κάρτερ και τον πράκτορα Πέτροβικ σε μια προσπάθεια πολλαπλών υπηρεσιών να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο. Είναι αμερικανική ταινία αστυνομικού θρίλερ σε σκηνοθεσία Asif Akbar, παραγωγής Colin Bates, Asif Akbar και Vincent E. McDaniel και με πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και 50 Cent.

 

 

Twisters

Η Κate Cooper είναι μία πρώην κυνηγός καταιγίδων. Πλέον μελετάει τα μοτίβα των καταιγίδων από την ασφάλεια του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη. Σε κάποια φάση διασταυρώνεται με τον Tyler Owens έναν  απερίσκεπτο σταρ των social-media που έχει γίνει διάσημος με τις αναρτήσεις για τις ριψοκίνδυνες περιπέτειες του με το κυνήγι καταιγίδων. Και από εκεί ξεκινάει μία νέα ιστορία. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved