IMDB Ο Jon Beavers είναι μία από τις μεγαλύτερες νίκες του Horizon - Chapter 1

Το γουέστερν του Kevin Costner έχει έναν άγνωστο μεταξύ γνωστόν που κλέβει την παράσταση.

Μπορούμε να πούμε ότι μαζί με το Horizon: An American Saga – Chapter 1 επέστρεψε και η περίοδος των κλασικών γουέστερν, κάτι σαν ένα σύγχρονο spaghetti western βγαλμένο από τη θρυλική εποχή του Sergio Leone και του Clint Eastwood. Αυτός ο αργός αλλά γεμάτος ατμόσφαιρα ρυθμός, τα σκηνικά που μυρίζουν μπαρούτι και βρώμα από τους νεοσύστατους καταυλισμούς και τους πλανόδιους αγελαδάρηδες της Άγριας Δύσης, τα σαλούν γεμάτα πιωμένους καραμπινιέρηδες και τζογαδόρους, και γενικώς μια κατάσταση μονίμως ακραία και αιματηρή, μεταξύ Ινδιάνων και νέων αποίκων αλλά και των καουμπόηδων μεταξύ τους, βρήκε τον δρόμο μέσω της νέας τριλογίας (στο πλάνο υπάρχει και Chapter 4) του Kevin Costner.

Το Horizon: An American Saga θα έχει τέσσερα μέρη και θα μας ταξιδέψει στον Αμερικανικό Εμφύλιο. 

 

H επιρροή του Yellowstone είναι ξεκάθαρη, αλλά ο αγαπημένος μας Ρομπέν των Δασών των Δασών, αποφάσισε να πάρει τις γνώσεις και την εμπειρία του από τη διάσημη σειρά, και να μας μεταφέρει στα μέσα του 19ου αιώνα, επιλέγοντας μια ιστορία χωρίς ξεκάθαρο πρωταγωνιστή με φόντο μια έκταση Γης (Horizon) που ετοιμάζεται να κατοικηθεί και τρεις παράλληλες ιστορίες που ετοιμάζονται να συγκρουστούν.

Η μία εξ αυτών μάλιστα κρύβει μια τεράστια, οικογενειακή βεντέτα στην οποία ο ήρωας του Kevin Costner (Hayes Ellison) άθελά του γίνεται στόχος από μια εκ των πλέον άγριων οικογενειών της περιοχής. Τους Sykes. Και από αυτή τη βεντέτα αναδύεται μέσα από τη σκονισμένη ατμόσφαιρα, κάνοντάς μας να γουρλώνουμε τα μάτια κάθε φορά που η επιβλητική μορφή του εμφανίζεται στην οθόνη.

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις το Yellowstone

 

Το όνομά αυτού Jon Beavers

Μόλις τον είδαμε, νομίζαμε ότι ήταν ο John Padalecki του Supernatural, σύντομα όμως συνειδητοποιήσαμε ότι ο μεγάλος γιος της οικογένειας Sykes, ονόματι Junior παραείναι σκληρός, ψηλός και επιβλητικός από το «δεκανίκι» του Jensen Ackles στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά.

Αυτή η μπάσα φωνή, το επιβλητικό του στιλ, το μονίμως καρφωμένο βλέμμα του προς όποιον μιλάει, ήταν σαν να κοιτούσε εμάς τους θεατές, λες και ήθελε να μας εκτελέσει μαζί με τα θηράματά του.

Μαζί με τον εκνευριστικό - αλλά πραγματικά εξαιρετικό στον ρόλο- αδερφό του, Caleb Sykes (Jamie Campbell Bower), ο Junior είναι η φωνή της λογικής της φαμίλιας, ξέρει πως μια λάθος κίνηση μπορεί να «ανοίξει» πόλεμο και μπαλοθιές, ωστόσο, είναι να μην του γυρίσει το μάτι.

 

kevin costner horizon

 

Η πρώτη του αποστολή είναι να εντοπίσει τη γυναίκα που έκλεψε το νόθο παιδί του πατέρα του, αλλά στην πορεία η αποστολή του αυτή θα γίνει ακόμα πιο προσωπική. Και στο στόχαστρό του, θα μπει άθελά του ο Hayes Ellison του Costner.

Μπορεί ο κόσμος να μην γνωρίζει πολλά για το θηριώδη ηθοποιό, για τον οποίο μέχρι και την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο καλά-καλά δεν υπάρχει προφίλ στο Wikipedia, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι μετά από τέτοια παρουσία θα τον μάθουν για τα καλά.

 

 

Το γεγονός άλλωστε ότι θα μονομαχήσει με τον Costner στο Horizon: An American Saga – Chapter 2 αυξάνει ήδη τις μετοχές του. Ένα κρυφό «αστέρι» που ήρθε από το πουθενά για να αναδειχθεί μέσα από τις στάχτες και τη σκόνη της Άγριας Δύσης.

*Μην ακούς αυτούς που θα σου πουν ότι το Horizon: An American Saga – Chapter 1 είναι τεράστιο και αργό προκειμένου να μην πας να το δεις. Μάλλον δεν ξέρουν από γουέστερν.  

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved