Ψήνεστε για γκαρσονιέρα «χρέπι» με 820 ευρώ; Τιμή όχι συζητήσιμη

Ετοιμαστείτε για την πιο εξωφρενική αγγελία που έχετε διαβάσει τελευταία.

Αν έβλεπες μια τέτοια εικόνα, όπως αυτή στην κεντρική φωτογραφία τι θα επέλεγες; Να το νοικιάσεις ή να μείνεις σε κάνα παγκάκι; Με όλο το σεβασμό, η δεύτερη επιλογή φαίνεται πιο θελκτική.

Και όμως, αυτή η φωτογραφία από γκαρσονιέρα στο Ρέθυμνο η οποία θυμίζει τα καταγώγια εκείνα που φυλάκιζε ο Jigsaw τα υποψήφια θύματά του στις ταινίες Saw, νοικιάζεται έναντι της απόλυτα λογικής τιμής των… 820 ευρώ! Ενδέχεται το υπόγειο του Jigsaw να ήταν σε καλύτερη κατάσταση:

 

 

Όπως έγραψε το rethymnonews, ένας έξαλλος (πώς να μην είναι;) χρήστης του Facebook ανάρτησε την πιο viral αγγελία των τελευταίων ημερών, με μία γκαρσονιέρα (27 τ.μ.) επί της οδού Φιλοτίμου στο Ρέθυμνο η οποία παρά το γεγονός ότι είναι κανονικό ερείπιο και ανάθεμα αν έχει στερεή στέγη, κοστολογείται σε αυτό το εξωφρενικό ποσό.

Άλλη μια απόδειξη ότι τα ενοίκια στην Ελλάδα έχουν εκτοξευτεί σε τεράστια επίπεδα. Δείτε παρακάτω την κατάντια στην οδό Φιλοτίμου:

 



©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved