Grammy 2025: Η αντίδραση της Beyonce που έγινε viral

Κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο country άλμπουμ της χρονιάς.

 

Πραγματοποιήθηκε η 67η απονομή των Βραβείων Grammy την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025 στο Λος Άντζελες, πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Kendrick Lamar και Beyonce ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς.

Ο Kendrick Lamar ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, καθώς απέσπασε τέσσερα βραβεία για το τραγούδι του «Not Like Us», το οποίο διακρίθηκε στις κατηγορίες Δίσκος της Χρονιάς, Καλύτερη Ραπ Ερμηνεία, Καλύτερο Ραπ Τραγούδι και Καλύτερο Μουσικό Βίντεο.

Η επίσης μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Beyonce, καθώς με το βραβείο αυτό η Beyonce έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη μαύρη τραγουδίστρια που κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο country άλμπουμ της χρονιάς. Μάλιστα, viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η αντίδραση τραγουδίστριας, όταν η Taylor Swift ανακοίνωσε ότι είναι η νικήτρια στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Eurovision 2025: Το «απόλυτο μηδέν» δεν μπορεί να «πονέσει» την Nafsica και το «Unhurt Me»

 

 

Η αντίδραση της Beyonce

Η 43χρονη καλλιτέχνης όταν ακούει το όνομά της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι η νικήτρια και φαίνεται να σαστίζει, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της.

Απογοητεύτηκες από την Klavdia; 4 φορές που ο ελληνικός τελικός της Εurovision μας άφησε με παράπονα

«Ουάου, δεν το περίμενα αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μπορώ ακόμα να κάνω αυτό που αγαπώ μετά από τόσα χρόνια. Θεέ μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καλλιτέχνες της country που δέχτηκαν αυτό το άλμπουμ.

Δουλέψαμε τόσο σκληρά γι’ αυτό. Νομίζω ότι μερικές φορές το ήθος είναι μια λέξη που μας κρατάει στη θέση μας ως καλλιτέχνες και θέλω απλώς να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που τους παθιάζει και να παραμείνουν επίμονοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, όλους τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν, σας ευχαριστώ, αυτό το άλμπουμ δεν θα υπήρχε χωρίς εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Θεό και τους θαυμαστές μου, είμαι ακόμα σε σοκ» είπε η τραγουδίστρια αφού παρέλαβε το βραβείο της.

Τέλος, στους μεγάλους νικητές της βραδιάς είναι η Chappell Roan αναδείχθηκε Καλύτερη Νέα Καλλιτέχνιδα, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία στον χώρο της μουσικής, ενώ η Sabrina Carpenter κατέκτησε δύο βραβεία: Καλύτερη Pop Solo Ερμηνεία για το «Espresso» και Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ για το άλμπουμ «Short n’ Sweet».

 

 



©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved