Πρέπει να ομολογήσω πως έχω τεράστια αδυναμία σε όλους τους διεθνείς γαστρονομικούς διαγωνισμούς, καθώς αντικειμενικά αποτελούν ίσως ένα από τα ισχυρότερα μέσα και κίνητρα για τους σεφ να ξεδιπλώσουν όλη τους τη δημιουργικότητα και να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις, είναι ένα «χωνευτήρι» γαστρονομικής κουλτούρας από κάθε γωνιά του κόσμου, μία «ζύμωση» σκέψεων, ταλέντων, τεχνικών και ιδεών, αν θες. Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο από αυτό. Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
BUZZ | 03/12/2024
Ο γαστρονομικός θεσμός που δίνει βήμα στους κορυφαίους σεφ του αύριο
Με το μότο «Bring Your Future to the Table», ο διεθνής γαστρονομικός διαγωνισμός του S. Pellegrino Young Chef Academy διαμορφώνει το αύριο της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής.