«Ζοάο Φέλιξ, ο Scorpios είναι για σένα»

Ρε παιδιά, γιατί κράζετε τον συνάδελφο; Τόσα χειρότερα έχουμε ακούσει.

Εντάξει δεν είναι και το πιο σύνηθες σε κάποια press conference -εκτός και αν πρόκειται για Αστρολογική Ημερίδα- κάποιος δημοσιογράφος να ρωτάει κάτι τον ποδοσφαιριστή για κάτι που να εμπλέκει το ζώδιό του. Και όμως, έγινε και αυτό στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το Παναθηναϊκός-Τσέλσι, αλλά το βρίσκουμε κάπως άκομψο και άδικο να λοιδορείται, σε σχέση ειδικά με όλα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς σε αντίστοιχες περιπτώσεις:

 

 

Ο Πορτογάλος, Ζοάο Φέλιξ ήταν ο… τυχερός που άκουσε την ερώτηση της ημέρας, καθώς αφού μίλησε για την επιστροφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, ένας δημοσιογράφος από την Κύπρο, τον ρώτησε αν με γνώμονα το ότι είναι 24 ετών και… Σκορπιός στο ζώδιο, το οποίο σημαίνει ότι είναι ανταγωνιστικός στους στόχους του, ποιοι είναι οι στόχοι του με τους «μπλε».

Όπως γράψαμε παραπάνω, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε «κουλή» ερώτηση σε press conference, σίγουρα όμως δεν ήταν δα προσβλητική ή άκομψη σε σημείο που να γεμίσει με χλεύη και άλλα κοσμητικά επίθετα το διαδίκτυο και όλη υπόλοιπη αίθουσα.

Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το απόλυτο success story του ελληνικού ίντερνετ;

Η απάντηση ήταν ό,τι καλύτερο

Σαφώς και ο Φέλιξ έμεινε λίγο άναυδος, αλλά χωρίς καμία διάθεση για αστεϊσμούς και άλλες απαντήσεις απάντησε το προφανές «είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε για το ζώδιό μου σε συνέντευξη Τύπο και δεν καταλαβαίνω και πολλά για αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του, για να καταλήξει:

«Είναι οικογενειακό μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Είναι απλά θέμα χρόνου, ξέρω την αξία μου και πιστεύω σε εμένα όσο κανείς. Θα έρθει η ώρα», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του επιθετικού της Τσέλσι.

 

 

Εμείς δεν θα πούμε κάτι κακό για τον συνάδελφο, ίσα-ίσα χαιρόμαστε που υπήρξε κάποιος που έκανε μια βαρετή συνέντευξη Τύπου να αποκτήσει αξία. Έχουμε ακούσει τόσες και τόσες παπάτζες πλέον, αυτή ήταν από τις πιο light και, κυρίως, τις συμπαθητικές.

 

 

 

Ασχέτως αν μπορούν να γεννήσουν χιούμορ όπως το «Ζοάο, Σκορπιός είναι για σένα»

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved