Instagram Η Olivia Munn ποζάρει ημίγυμνη και με τόλμη απέναντι στο «τέρας»

Η καταξιωμένη ηθοποιός είναι μία γενναία γυναίκα και κάθε ουλή της διπλής μαστεκτομής έρχεται ως επιβεβαίωση του θάρρους της.

Αν υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε όλοι οι άνδρες από τις γυναίκες, αυτό είναι η πρόληψη και το πόσο ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους, βρίσκεται η κατάσταση της υγείας τους. Οι γυναίκες ούτε βαριούντια, ούτε ντρέπονται να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις, σε αντίθεση με τους άνδρες, που το μότο «Πάμε κι όπου Βγει» αποτελεί πυρήνα της ιδιοσυγκρασίας μας. Όλο λάθος δηλαδή. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βήματα από τον ανδρικό κόσμο όπως το κίνημα του Movember, που έχει θέσει ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για θέματα ανδρικής υγείας (για παράδειγμα τον καρκίνο του προστάτη), αλλά χρειαζόμαστε κι άλλα ώστε να φτάσουμε στη «Γη της Επαγγελίας».

Γιατί ο πρόλογος; Διότι η Olivia Munn στάθηκε με τόλμη απέναντι στο «τέρας» του καρκίνου του μαστού στέλνοντας μήνυμα θάρρους, ενδυνάμωσης και ελπίδας, σε γυναίκες και άνδρες. Μία γενναία γυναίκα, μία γοητευτική ηθοποιός, η οποία γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η εικόνα της για τη δουλειά της, δε φοβήθηκε τις ουλές της διπλής μαστεκτομής. Τις «αγκάλιασε» και τις έκανε όπλο για να πολεμήσει το στίγμα των καρκινοπαθών. 

 

 

«Κάθε σημάδι είναι η απόδειξη πόσο σκληρά πάλεψα με τον καρκίνο του μαστού. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που ξεπέρασα αυτόν τον φόβο»», έγραψε στην ανάρτησή της η 44χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, όπου ποζάρει topless, με τις ουλές από τη διπλή μαστεκτομή σε πρώτο πλάνο. Εξάλλου αυτό ήταν το νόημα της φωτογράφισης, που επιμελήθηκε η εικαστικός και performer Vanessa Beecroft, με αφορμή την καμπάνια της SKIMS. Συγκεκριμένα, η Olivia Munn είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του brand της Kim Kardashian, με τα έσοδα της καμπάνιας να προορίζονται για το Ίδρυμα Susan G. Komen.

 

 

Η καταξιωμένη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2024 και από την πρώτη στιγμή δεν κρύφτηκε. Μίλησε ανοιχτά για την ασθένεια, θέλοντας να δώσει δύναμη και ορατότητα σε κάθε γυναίκα της διπλανής πόρτας. Είναι από εκείνα τα θαρραλέα coming out που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Για όλους αυτούς τους λόγους, η SKIMS ανέδειξε την επιζήσασα από καρκίνο του μαστού Olivia Munn ως πρωταγωνίστρια σε μια καμπάνια που αποθεώνει τη γυναίκα. «Είναι τιμή να συνεργάζομαι με τη SKIMS και τη Susan G. Komen σε αυτήν την απίστευτη καμπάνια», δήλωσε η Munn. «Ο σκοπός και το μήνυμα που επικοινωνούμε είναι βαθιά προσωπικό. Είμαι περήφανη που συμβάλλω στην ευαισθητοποίηση και τη συζήτηση γύρω από τον καρκίνο του μαστού. Η δέσμευση της SKIMS για ενδυνάμωση ευθυγραμμίζεται τέλεια με το μήνυμα αυτής της καμπάνιας, η οποία έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, την άνεση και το να νιώθεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αυτό ακριβώς ένιωσα όταν συμμετείχα» πρόσθεσε.

 

 

Οι stars του Hollywood έχουν λουστεί με αστερόσκονη αλλά αυτό δεν τους κάνει άτρωτους. Σε μία εποχή που τα πάντα έχουν απομυθοποιηθεί, η κοινωνία χρειάζεται φωνές όπως εκείνη της Olivia Munn. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ταυτιστεί με πρόσωπα και όχι μόνο στην καλύτερη εκδοχή τους. Οι καλλιτέχνες είναι επιβεβλημένο να γίνουν η φωνή της κοινωνίας. Και οι ουλές της Olivia Munn είναι κραυγές για όλες τις γυναίκες, που αντιμέτωπες με το «τέρας», ντρέπονται, κρύβονται, μένουν σιωπηλές και μαραζώνουν σε 4 τοίχους. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved